Fotó: Youtube
Hirdetés

A két arabul beszélő fiatal először verbálisan bántalmazta a hajléktalan férfit egy berlini metrómegállóban. A német rendőrség gyanúja szerint a támadás oka az lehetett, hogy a 29 éves hajléktalan férfi keresztény – írja a Breitbart és a Berliner Zeitung. Feltehetőleg a megtámadott férfi is bevándorló háttérrel rendelkezik.

Miután ütötték és rugdosták a férfit, az egyik arab férfi egy kést rántott elő és többször megszúrta a hajléktalant. A nyomozók elmondása alapján a férfit a fenekén, a combján és a karján szúrták meg.

A Berliner Zeitung azt állítja, hogy az esetről készült videót lejátszották arabul beszélőknek, akik lefordították a támadók szavait. A támadók szájából elhangzott, hogy „Megb*sszuk a nővéred, kicsinálunk!” majd ezután azt kiabálták, hogy „A malac istened, megb*sszuk a malac istened!”

Az újság szerint nem ez az első eset, amikor bevándorló hátterű keresztényeket támadnak meg arabul beszélő fiatal férfiak a német fővárosban. Nemrégiben egy 39 éves férfit vertek meg azért, mert egy kereszt volt a nyakláncán. A férfi szerint a támadás során keresztényellenes és homofób szavakat kiabáltak neki az arab támadók.