Késsel támadt egy migráns egy kiskorú lányra, Belgrád egyik külvárosában az újév első napján. Meg akarta erőszakolni. A lány azonban meg tudta védeni magát. Szerb lapoknak azt nyilatkozta, félelem fogta el, ahogy a migráns felé közeledett, de összeszedte magát kicsavarta a kést a kezéből és lábon szúrta. Így menekült meg. Ezután hívta a szüleit és a rendőrséget is. A helyiek az incidens után petíciót indítottak, szeretnék elérni, hogy a közeli befogadótábor felszámolják.

Hirdetés

Nem ez volt az első késes támadás, amit illegális bevándorlók követtek el Szerbiában. Nemrégiben Nagykikinda belvárosában verekedett össze egy tízfős migránstársaság.

Lapinformációk szerint az illegális bevándorlók egy sportfogadás nyereményén vesztek össze. A férfiak egyre agresszívabbak lettek a vita pedig véres leszámolássá fajult. Többen rántottak késeket.

Az összecsapásban heten sérültek meg. Egyikük – egy pakisztáni férfi – belehalt a szúrt és vágott sebekbe. Egyiküket még mindig súlyos sérülésekkel ápolják a helyi kórházban, a többieket már kiengedték.

Korábban írtuk

A további részletekről IDE kattintva a Hirado.hu honlapján olvashat.