Egy migránsokat segítő svéd nő megvédte az iszlám bevándorlók által gyakorolt többnejűséget. Azt mondta, nem bánná, ha svéd férje egy másik nőt is maga mellé venne, hogy így meg lehessen osztani a házimunkát – derül ki a Breitbart London cikkéből.

Képernyőfotó: breitbart.com

Az asszony egy holland, állami támogatású rádiós cég által forgatott dokumentumfilm-sorozat, az “Allah Európában” egyik részében tűnt fel, amikor is éppen egy két feleséget és több mint féltucat gyermeket magáénak tudó menedékkérőt mutattak be.

“A más országokból érkezőkkel töltött éveim során azt tanultam meg, hogy rendkívüli tisztelettel kell fordulnunk más kultúrák felé. Mert minden kultúrában van valami, ami jobb, mint az ember sajátjában” – jelenti ki a nő a felvételen. – “Náluk hagyományosan rengeteg dolga van az asszonyoknak. Ki kell szolgálniuk a férfit. És ez nagyon nehéz. Minél több gyereked van, annál többet kell mosni, főzni és bevásárolni. Úgyhogy vannak nők, akik kifejezetten szólnak a férjüknek, hogy kerítsenek egy második feleséget”.

Amikor elhangzik a kérdés, ő mit szólna, ha a saját férje tenné ezt, vidáman azt válaszolja: “Igen, abszolút! Elkélne egy harmadik felnőtt a családban, hogy meg tudjuk osztani a terheket”.

Ezek után a holland újságíró röviden elbeszélget a kétnejű szíriai férfival és kijelenti: “Úgy érzem, itt a svéd kultúra gazdagítása történik”.

A kettő közül az egyik feleség számára azonban láthatóan mégsem ennyire örömteli a helyzet: “Mindegy, mit mondok, [a férjem] azt csinál, amit akar. Persze, nincs választásom”.

A tolmács közbevág: “[A feleség] nem mondhat semmit. Ez a férfi döntése. Saját magától is megnősülhet, nem kell semmit sem mondania a feleségének. Neki nincs beleszólása”.

A Breitbart London cikke emlékeztet, hogy a tömeges, iszlám országokból történő bevándorlás hatására Európában ugrásszerűen megnőtt a többnejűségben elők száma; olyannyira, hogy egy olaszországi muszlim vezető múlt nyár végén kifejezetten annak legalizálása mellett érvelt.

(demokrata.hu)