NOW THE END BEGINS

I. rész

Rendkívüli felfedezést tett egy amerikai portál.

http://www.irishtimes.com/news/world/europe/hungary-s-orban-eyes-knockout-blow-in-war-with-tycoon-george-soros-1.2955890

Rábukkant George Soros egy régi interjújára.

De mielőtt ezt ismertetném, egyetlen cím egy liberális – tehát természetszerűen fősodratú – ír lapból, amely tegnapelőtt (január 30-án) így trombitálta be a Soros kontra Magyarország témájú cikkét:

Magyarország Orbánja ki akarja ütni George Soros mágnást

A cikk ide kattintva érhető el.

Most pedig nézzük a Now The End Begins („Most kezdődik a vég”) névre hallgató portál cikkét, amely fantasztikus archeológiai leletet tárt fel.

A róla szóló cikk ezt a beszédes címet kapta:

George Soros náci múltjának bizonyítéka végre napfényre kerül egy elfelejtett interjú felfedezésével.

A cikk szerzője Geoffrey Grider teológus újságíró.

A cikk „leadje„, azaz vastag betűs összefoglalója:

„Amikor Adolf Eichmann, Hitler fegyverhordozója megérkezett Magyarországra, hogy felügyelje az ország zsidóinak legyilkolását, George Soros egy olyan emberrel állt össze, akinek a munkája az volt, hogy elvegye a zsidó lakosság tulajdonát”.

A cikk így kezdődik:

George Soros és más gazdag liberálisok, akik több tíz millió dollárt költöttek el arra, hogy Hillary Clintont válasszák meg, Washingtonban gyűltek össze három napos, zárt ajtó mögötti találkozóra azért, hogy a Donald Trump elleni küzdelemre fennmaradó komoly pénzek költésének irányt szabjanak.

Mivel Soros neve nagyon is szerepel a 2016-os címekben, nézzük csak meg, milyen interjút adott Soros 1998-ban náci múltjáról.

A csatolt URL link elvisz bennünket a CBS „60 perc”, az Egyesült Államok legismertebb televíziós műsorára, ahol Steve Kroft „Egy gonosz ember” címmel 1998. december 20-án sugárzott adásában beszél Sorossal. 

Azt ide kattintva bárki megnézheti.

Ebben Soros „bevallotta, hogy tinédzserként kollaborált a nácikkal és azt mondta: „Nincs bűntudatom”.

Soros ismételten jelentette ki kérdezőjének, hogy 1944 „életem legjobb éve volt”.

Itt persze felmerül a kérdés, kedves Demokrata-olvasók, vajon Barack Hussein Obama volt amerikai elnök bokros teendői közepette miért Hóman Bálint Magyarországon felállítandó szobra, és miért nem Soros oly gyakori itteni látogatásai ügyében interveniált? Vagy azért, hogy bevesse befolyását: a náci kollaboránsnak rúgják ki Budapestről éppen úgy két lábbal Közép-Európai Egyetemét, mint azt tette vele Prágában Václav Klaus akkori csehszlovák miniszterelnök és későbbi, fantasztikusan kemény cseh elnök?

De szemelgessünk tovább egy picit az egykori CBS-interjút felidéző izraeli honlapról, hiszen az olyan píszí, ugye, balliberáliskáink?

Szóval:

George Soros gonosz ember. Isten ellen, a család ellen, Amerika és a jó ellen van. Saját zsidó népét ölte meg és rabolta ki. Amit Sorosban találunk, az egy multimilliárdos ateista, beteges morális értékekkel, és egy szociopata tudathiányával. Saját magát egy elitista, világklasszis filozófusnak tekinti, lenézi az amerikai életmódot, és csak társadalom buherálással és kultúrák megváltoztatásával foglalkozik.

(Stay tuned, mondaná a CBS 60 perc: holnap folytatjuk!)

Lovas István