2012-ben Franciaországban mindössze egymillió szavazattal győzött Francois Hollande a jobboldali Nicolas Sarkozy ellen. A két politikus közötti szavazatkülönbség más megvilágításba kerül, ha tudjuk, hogy a szocialista jelöltre kétmillió muszlim szavazott. 2013-ra a „migránshátterű” választópolgárok aránya 5,8 millióra, azaz a választásra jogosultak közel 10 százalékára nőtt Németországban. Nem meglepő ennek tudatában, hogy 2013-ban a szövetségi választások alkalmával már minden párt külön a bevándorlóknak szóló kampányt is folytatott. A 2012-es Európai Társadalmi Felmérés (ESS) adatai szerint a pártválasztó németországi muszlimok 70-90 százaléka valamely baloldali pártot érzi leginkább magához közelállónak.

Hirdetés

Ugyanez a helyzet Nagy-Britanniában is, ahol a bevándorlók jelentős többsége a Munkáspártot támogatja. A brit baloldal a muszlim szavazók megnyerésével párhuzamosan egyre erősebben Izrael-kritikus, alkalmanként nyíltan antiszemita retorikát is alkalmazott. A fenti összeállítás magyarázatot ad arra, hogy a baloldali pártok miért támogatják olyan lelkesen a bevándorlást:

„Nem véletlen, hogy lakást, valamint a politikai döntések jogát adná a bevándorlóknak a múlt héten megjelent brüsszeli stratégia” – olvasható a Tűzfalcsoport elemzésében.

A bejegyzés szerzői szerint ez maga a Soros-terv. A lényeget nemrég Menczer Tamás államtitkár foglalta össze:

  • irányítani akarják a migrációs politikát
  • nyitott társadalmat akarnak létrehozni
  • meg akarják szervezni a migrációt
  • megnövelt pénzügyi támogatási lehetőségeket biztosítanának a migránsoknak
  • támogatnák a megfelelő és megfizethető lakhatást, vagyis lakást adnának a bevándorlóknak
  • teljes gazdasági, társadalmi, kulturális és politikai részvételt biztosítanának, vagyis minden jogot megadnának a migránsoknak

Akiben kételyek lennének a leírtak valóságtartalmát illetően, annak érdemes tudni, hogy az Európai Bizottság bevándorlásról szóló tervének bemutatására nemrég kerül sor Brüsszelben. A dokumentum a „Teljes befogadás” címet viseli, amelyet Ylva Johansson belügyi biztos ezekkel a szavakkal mutatott be: 

„Sok bevándorló van itt, és szükségünk van rájuk, és valószínűleg az elkövetkező években sokkal több bevándorlóra lesz szükségünk. Öregedő társadalom vagyunk. Hiányoznak a munkaképes korban lévő emberek.”

Brüsszel kertelés nélkül kimondta, hogy Európát bevándorlókontinenssé akarják alakítani. Ennek a tervnek fekszik keresztbe Magyarország és Lengyelország, a jelenleg is folyó jogállamisági vitának nevezett zsarolás pedig éppen erről szól. Aki nem akar bevándorlókat befogadni, az nem kaphat a közösen vállalt kölcsönből.

Korábban írtuk

Az Egyesült Államokban hasonló módszerekkel betonozná be a hatalmát a baloldal. Joe Biden az elnöksége első 100 napjáról szóló beszámolója alkalmával beszélt arról, hogy hamarosan sor kerül a bevándorlási reform megvalósítására. A reform lényege, hogy beiktatása után Biden minimum 11 millió illegális migránsnak ad amerikai állampolgárságot.

A neokohn.hu a Jerusalem Postra hivatkozva írt arról nemrégiben, hogy a Biden-Harris páros az iszlám vallású, palesztin származású hátterű, de már Amerikában született Reema Dodint nevezi ki a Fehér Ház jogalkotási ügyek hivatalának leendő igazgatóhelyettesévé. Reema Dodin 2002-ben, a második intifáda idején egy kaliforniai városban tartott rendezvényen a palesztin-izraeli konfliktusról beszélve egy helyi újság, a Lodi News-Sentinel szerint azt mondta: az öngyilkos merénylők egy kétségbeesett nép utolsó lehetőségei voltak. Bidenék leendő munkatársa mentegette az öngyilkos merényleteket elkövető iszlamista terroristákat. Dodin 2001-ben, a Berkeley Egyetemen olyan tüntetésen vett részt, amely felszólította a felsőoktatási intézményt, hogy határolódjon el Izraeltől – közölte a Berkeley Daily Planet. A demonstráción a zsidó államot pedig az apartheid Dél-Afrikához hasonlították.

A palesztin származású politikus hatalomba emelése része annak az udvarlásnak, amit Biden már a kampányban is véghez vitt, amikor részt vett az Emgage Action amerikai muszlim szervezet által rendezett, Million Muslim Votes (Millió Muszlim Szavazat) csúcstalálkozó elnevezésű online kampányrendezvényen, amelynek a deklarált célja az amerikai iszlám vallású, migrációs hátterű állampolgárok szavazatainak elnyerése volt.

A Tűzfalcsoport az elemzés végén megjegyezte: „ha egyszer behódolunk a brüsszeli, bevándorláspárti tervek előtt, onnantól kezdve Magyarország már nem lesz magyar ország többé”.