Svédországban két éve dagadt országos méretűvé az a botrány, melyben az LMBTQ-lobbi hatására tíz év alatt 1500 százalékkal  nőtt a nemi diszfóriás vagyis a saját nemi identitásukkal elégedetlen, ezért depressziós emberek száma.

Hirdetés

A Mandiner online portál szemléje szerint ez főleg a fiatal svéd lányokat érinti. Ezeket az eseteket többségében nem pszichológiai kezelésekkel próbálták gyógyítani, hanem lényegében mindenkinek nemátalakító műtétet javasoltak a szakemberek.

Tíz év távlatában azonban több nemi átalakításon átesett fiatal – immár felnőttként – azzal állt elő, hogy az LMBTQ-lobbi és svéd orvosok egy csoportja lényegében tengerimalac módjára kísérletezett velük.

Egy helyi lap arra hívta fel a svéd közvélemény figyelmét, hogy a gyermekek hormonkezelése és műtéte egy „nagy kísérlet”, amely jó eséllyel az ország egyik legsúlyosabb orvosi botrányába torkollhat.

Korábban írtuk

Ezt erősíti egy nemrég bemutatott svéd dokumentumfilm is, amelyben egy Sametti nevű férfinek született, de ma már magát nőnek valló ember arról beszélt, hogy már megbánta, hogy visszafordíthatatlan nemváltoztató kezelésnek vetette magát alá. De egy Jennifer nevű 32 transz nő esete is napvilágra került, aki a műtétje után négy évvel felakasztotta magát.

A teljes cikket IDE kattintva olvashatják el a hirado.hu oldalán.