Egy elsős kalifornia kislányt az igazgatói irodába küldtek, miután véletlenül a nem megfelelő gender-azonosítót alkalmazta egy osztálytársára – írja a Fox News weboldalán található cikkében Todd Starnes konzervatív író.

Fotó: ShutterStock.com, illusztráció


Fotó: ShutterStock.com, illusztráció

A Rocklin Akadémia, ahol az eset történt, nem mentes a botrányoktól. Nemrég egy óvodai csoportnak tartottak itt felvilágosítást a transzszexualitásról, ennek során pedig felfedték egy kisfiú nemét, aki amúgy kislánnyá változott éppen át.

“A szülők fel voltak háborodva, mert őket senki nem tájékoztatta és nem adtak nekik esélyt arra, hogy ötéves gyereküket felmentsék az iskolai transzgender-óra alól” – emlékeztet Starnes.

A legutóbbi incidens az iskola első hete alatt történt, amikor is az egyik elsős kislány összetalálkozott egy osztálytársával a játszótéren. A kislány az általa addig ismert fiúnevén szólította a kisfiút, ám nem volt tisztában azzal, hogy a kisfiú már a kislánnyá válás útjára lépett.

Erre a kisfiú/kislány azonnal szaladt panaszra egy tanárhoz, a szerencsétlen kislányt pedig óra közben kihívták az osztályteremből és az igazgatói irodába küldték.

A kislány ellen vizsgálatot indított az iskola igazgatója, hogy kiderüljön, terrorizálta-e azáltal a kisfiút, hogy az általa ismert fiúnéven szólította – idézi a cikk Karen Englandet, a Capitol Research Institute munkatársát, aki azt állítja, nagyjából egy órába telt, mire úgy döntöttek, a kislány nem rosszindulatból cselekedett, és bár végül nem kapott büntetést, az egész eset rendkívüli módon megviselte.

A kaliforniai Capitol Research Institute a családok megerősítésén munkálkodik és több olyan szülővel is együttműködnek, akik felháborodtak amiatt, hogy a Rocklin Akadémia folyamatosan a gyermekeikre erőszakolja az LMBT-propagandát.

A kislány édesanyját is felzaklatták az események, és amint meghallotta, mi történt, felhívta az iskolát, ahol azt a választ kapta, hogy minden esetben, amikor egy diák “genderazonosítási hibát” követ el, az iskolának kötelessége kivizsgálnia az ügyet.
Az édesanya – aki azt kérte, ne hozzák nyilvánosságra a nevét – levélben fejezte ki mély aggodalmát az üggyel kapcsolatban. Többek közt azt írja, “Újra és újra kihangsúlyoztam az igazgató felé, hogy maximálisan támogatom a [transzszexuális gyermekek] jogait, azonban jogai az én gyermekemnek is vannak. Szomorúvá tesz, hogy azért büntették meg a lányomat, mert kedves volt egy másik gyerekkel”. 

England szerint az Alliance Defending Freedom, egy országosan ismert, a vallásszabadságért harcoló ügyvédi társaság jelenleg is vizsgálja az ügyet csakúgy, mint a korábban említett genderidentitás-órát.

“Ami a Rocklin Akadémián történik, tökéletes példája annak, ahogy az LMBT-propaganda melegágyává váltak az iskolák” – írja Starnes. – “Ezt az indoktrinációt pedig csak úgy állíthatjuk meg, ha az anyák és apák a sarkukra állnak. Ez lehet, hogy kellemetlen és lehet, hogy kényelmetlen, de szembe kell szállnunk az aktivista zsarnokokkal”.

demokrata.hu