Fotó: ShutterStock/Andrii Zastrozhnov
Hirdetés

Az elmúlt években rendszeressé vált az a jelenség, hogy drag queenek nevelnek át kisgyerekeket. Transzvesztiták műsorokat adnak elő, meséket olvasnak fel és különböző gyerekprogramokon vesznek részt. Az utóbbi években számtalan botrányos eset történt, például amikor egy korábban elítélt pedofil tartott meseórát kicsiknek, nőnek öltözve – írja a Magyar Nemzet.

A transzlobbi megtette hatását, sikerült egészen kicsi gyerekeket maguk mellé állítaniuk, akik – szüleik támogatásával – magukat is drag queenek tartják, „drag kidnek” nevezik magukat.

Az egyik leghíresebb drag kid a 12 éves Desmond is Amazing. A kisfiú interjúkat ad, rendezvényeken lép fel. A gyermekről egy olyan videó is kikerült, amin egy gyilkossal látható, egy másik felvételen pedig meghökkentő precizitással mutatja be a kisfiú, hogyan is kell ketamint felszippantani.

Desmond is Amazing „pályafutása” kétéves korában kezdődött, amikor együtt nézte a tévében édesanyjával a RuPaul’s Drag Race című amerikai reality műsort, amiben drag sztárokat kerestek – ismerteti a cikk.

Pénzt dobáltak a kisfiúnak egy melegbárban

A Magyar Nemzet arról az esetről is beszámol, amikor Desmond is Amazing egy melegbárban lépett fel, a férfiak pedig pénzt dobáltak az akkor 12 éves kisfiúnak.

A cikk megjegyzi, nem Desmond az egyetlen gyermek, akit már egészen kicsi korában erre tanítanak. A 12 éves, Nagy-Britanniában élő Miles Pullman már kétéves kora óta szeret női ruhákba öltözni, kölcsönkérni az anyja sminkjét, és szórakoztatni a családot és a barátokat.

Ezért tavaly nyáron az édesanyja támogatásának hatására úgy döntött, hogy a szülővárosában, Broadstairs-ben tart egy bemutatót a helyi melegbár előtt, ami olyan jól sikerült, hogy négy héttel később a Canterbury Pride főszínpadán is megjelenhetett. Nicola, Miles édesanyja már a kezdetektől támogatta a fiát, aki drag queen akart lenni, és azt nyilatkozta, hogy büszke rá, amiért ilyen jól érzi magát a bőrében.

Az Egyesült Királyságban nem Miles az egyetlen gyermek, akit szülei segítségével beszippantott a transzideológia. Egy jelenleg 11 éves kisfiú, Cadyn is drag queenként határozza meg magát. A kisfiú 2019 novemberében kilencévesen anyja segítségével sminkelte ki magát először, miután megnézte a RuPaul’s Drag Race műsort – olvasható a cikkben.

„Drag művészetre” tanítottak diákokat egy kaliforniai iskolában

A cikkből az is kiderül, több példát lehetett látni az elmúlt években arra, amikor célzott programokon keresztül nevelik a gyerekeket a transzideológiára. Ilyenkor drag queenek lépnek fel gyerekprogramokon, nemrég pedig egyenesen „drag művészetre” tanítottak diákokat egy kaliforniai iskolában, a Drag Night program keretében.

A kaliforniai Rolling Hills oktatási intézmény LMBTQ klubja volt a házigazdája annak az eseménynek, amelynek a célja a gyermekek „drag művészetekre” való tanítása volt. Az edukációs programot egy hetedik osztályos, 12 éves omniszexuális diák szervezte, aki másfél éve mondta el az iskola támogatásával a szüleinek, hogy megtalálta a valódi szexualitását. (Az omniszexuálisok olyan személyek, akik majdnem minden szexualitású ember irányában képesek szexuális vonzalmat érezni.)

A Drag Night során a fő szervező hetedik osztályos diák interjút készített Tammie Brownnal, egy Long Beach-i drag előadóval, aki több televíziós drag queen-versenyen is indult. A diák elmondta, hogy a sorozat segített neki az önmegvalósításban, mert menő művészeti formát mutatott be neki.

Drag témájú nyári tábort hirdettek gyerekeknek Skóciában

Skóciában drag témájú nyári tábort hirdettek 11 és 18 év közötti gyerekeknek, ahol többek között tanulhatnak a drag művészetekről és a sminkelésről. A kurzusok segítségével a résztvevők a valódi személyiségüket is megismerhetik a szervezők szerint – írja a Magyar Nemzet.

A drag kidsek megjelenését segítette, hogy egyes műsorok kifejezetten erre specializálódva az LMBTQ közösségről és a drag művészetekről oktatják a gyerekeket. Ilyen az LGBTQ+ Kings & Queens is, amiben a drag queenekről és a queer közösségekről tudhatnak meg információkat a kisgyerekek.

„Tartsátok távol a gyerekeiteket a dragtól”

A cikkben felhívják a figyelmet arra, hogy vannak olyan transzszexuálisok is, akik élesen elutasítják a gyermekek jelenlétét az ilyen rendezvényeken, és kritikával élnek a drag kids jelenséggel szemben is.

„Tartsátok távol a gyerekeiteket a dragtól, és tartsátok távol a gyerekeiteket a kib*szott melegklubjainktól”

– idézik a magát homoszexuálisnak valló, nőnek öltözött férfit a cikkben.

A teljes cikket a Magyar Nemzet oldalán, IDE KATTINTVA olvashatják.

Korábban írtuk