A kaliforniai tanárok egyesületének a gyűlésén több felszólaló is bírálta a konzervatív iskolaigazgatókat, amiért megnehezítik a gender-ideológia terjesztését az iskolákban, egymással pedig tippeket osztottak meg, hogyan lehet a szülők tudomása nélkül létrehozni LMBTQ-klubokat – számol be a vasárnap.hu.

Hirdetés

A pedagógusok a hatodik osztályos gyerekeket célozták meg, akiket LMBTQ-klubokba hívták, ahol az aktivista tanárok elkezdték felügyelni a diákok Google-kereséseit, internetes tevékenységeit, és személyes beszélgetéseit. Eközben eltitkolták a gyerekek szülei elől, hogy kik vesznek részt a csoport gyűlésein.

A gyűlésen az egyesület néhány tagja arról adott tanácsot a többi tanárnak, hogy miként lehet létrehozni LMBTQ-klubokat, és hogyan lehet különösen megragadni a középiskolás korú gyermekek figyelmét. Egyikük arról is beszélt, mit kell tenni, ha a szülők tiltakoznak az ellen, hogy a 12 éves gyermekük egy LMBTQ-klubban legyen tag.

„Mivel hivatalosan nem létezünk, ezért nincs listánk a klubtagokról, nem vezetünk nyilvántartást. Sőt, nem is akarunk nyilvántartást vezetni, mert ha a szülők idegesen eljönnek hozzánk és kérdőre vonnak minket, akkor így mondhatjuk azt, hogy nem tudjuk ki jár a csoportba”

– idézi a tanárt a vasárnap.hu cikke.

További részeletek a vasárnap.hu portálon, IDE KATTINTVA olvashatnak.

Korábban írtuk