Carlos Arturo Aparicio Hernandez
Hirdetés

A magát transzneműnek valló Hernandez megzsarolt és szexuálisan zaklatott egy 15 éves fiút, miután az interneten tinédzser lánynak adta ki magát. A fiú szexuális zaklatását beismerte a rendőrségen.

Hernandezről 2018-ban a The New York Times közölt cikket, amelyben az LMBTQ migránsok küzdelmeit igyekeztek dokumentálni.

Mielőtt a baloldali médiumban szerepelt volna, Hernandez egy transzneműeket támogató szervezet vezetőségében dolgozott hazájában, El Salvadorban, majd a Dél-kaliforniai Egyetemen is volt előadó.

Annak ellenére, hogy Hernandez biológiai férfi, a Reduxx cikke szerint a Salt Lake City-i börtön női szárnyában van elhelyezve.

Korábban írtuk

Canaan Jacob Kelley

Hernandez nem az első transzaktivista, akit a közelmúltban gyerekekkel kapcsolatos szexuális bűncselekmények miatt tartóztattak le. A Reduxx azt is kiderítette, hogy „transz felsőbbrendűséget” hirdető Canaan Jacob Kelley-t például júniusban vették őrizetbe, mert egy éven belül másodszor is gyermekekkel való szexuális visszaéléssel kapcsolatos felvételeket találtak nála. Egy pedofilpárti honlap tagjai megpróbáltak pénzt gyűjteni az óvadékára. Kelleyt a texasi Tarrant megyében tartóztatták le.

Diana Elizabeth Guevarát, aki szintén férfi, de nőként azonosítja magát, és a médiában korábban nemváltoztatási műtéteket népszerűsített, kiskorúakkal folytatott szexuális kapcsolat miatt tartóztatták le Floridában. Guevarát szintén több bűncselekménnyel vádolják, többek között „kártékony tartalmak kiskorúaknak történő továbbításával”, „kiskorúakkal folytatott, törvénytelen szexuális kapcsolattal” és négy rendbeli „fajtalankodással és testi sértéssel”.

A National File arról számolt be, hogy Eric Rohmant, a Michigan állambéli Mt. Pleasant város állami iskolájának egyik munkatársát két másik férfival együtt egy pedofilokat célzó rendőrségi akcióban tartóztatták le.

„A rendőrség azt állítja, a három férfi különböző közösségi médiumokon keresztül kommunikált magukat gyermekeknek kiadó rendőrökkel. A vád szerint a férfiak ezután elmentek egy megbeszélt helyre, ahol szexuális kapcsolatot készültek létesíteni a gyermekekkel, és ahol aztán letartóztatták őket” – írja a National File.

Rohman „az LMBTQIA közösség büszke tagjának” nevezte magát, és határozottan támogatta, hogy az LMBT-párti tananyagok elérhetők legyenek az iskolákban.

(forrás)