A Fox News főműsoridőben sugárzott, magas nézettségű heti politikai műsorában hosszasan foglalkoztak azzal, hogy Soros György milyen befolyást gyakorol az amerikai társadalomra és politikára. Többek között kitértek arra, hogy politikusok és ügyészek kampányának pénzügyi támogatásával a céljainak megfelelő jelölteket juttatja hatalomra. A műsorban megszólaltatott John Fund könyvíró elmondta, a milliárdos spekuláns ténykedésének eredményeképpen az amerikai polgárok a saját bőrükön tapasztalják a megnövekedett bűnözés hatásait – adta hírül a blog.

Hirdetés

A Fox News Watters’ World című heti politikai kibeszélőműsor 2021. október 30-i adásában Soros Györggyel is foglalkoztak. A műsorvezető, Jesse Watters arról beszélt, hogy a milliárdos spekuláns évtizedek óta pumpálja bele a pénzét az amerikai politikába. Az adásban azért merült fel Soros neve, mert azon a héten kezdte el finanszírozni a Good Information céget, melynek küldetése a „hamis információk elleni küzdelem”.

A szóban forgó vállalat feladata az lesz, hogy új médiacégeket pénzeljen, és befektessen már létező helyi médiumokba is.

Tehát Soros pénzből finanszírozza a Soros-médiát, alulról jövő módon irányítsa a narratívát és eldöntse, mi számít hamis információnak.

Watters megjegyezte: a spekulánsnak olyan forrásai vannak, amelyeket felhasználva képes elérni, hogy a számára antipatikus jelöltet ellehetetlenítse. A magyar származású milliárdos dollármilliókat költött liberális hálózatok létrehozására, baloldali társadalmi ügyek támogatására és olyan politikusok kampányára, mint Clinton vagy Obama. Megtalálta azonban a módját, hogy a pénze még nagyobb hatást érjen el, méghozzá úgy, hogy elkezdett a helyi szintű politikába „befektetni”. Soros pénzét a rendőrségek forrásainak megvonására indított mozgalom támogatására fordította, ami nagy szerepet játszott a bűnözési hullám megerősödésében – olvasható a Tűzfalcsoport oldalán.

Korábban írtuk

A teljes cikk elolvasható a Tűzfalcsoport oldalán, IDE kattintva!