Hirdetés

A „Drag the Kids to Pride” elnevezésű eseményt a texasi Dallasban, a Mr. Misster nevű bárban tartották, és az érdeklődőket korábban arra bíztatták, hozzák magukkal gyermekeiket is.

„A Mr. Missterben tartandó Drag the Kids to Pride Drag Show a tökéletes családbarát pride-élményt nyújtja. Az egyedülálló esemény a Champagne Drag Brunch családbarát változata, ahol a bár lemezlovasa, Charlie Phresh kedvenc slágereit játssza, a műsorvezető, Nicole O’Hara Munro pedig a legjobb drag előadóművészeket gyűjti egybe” – állt az esemény beharangozójában.

A meghívó ezután arra bíztatta a „fiatal előadókat”, hogy lépjenek színpadra és táncoljanak a „királynők” mellett.

„Szeretnél a színpadra lépni a királynőkkel? Csak öt helyünk van olyan fiatal előadók számára, akik szólóban vagy az általuk választott királynővel léphetnek fel! Gyertek, bulizzatok együtt a királynőkkel, és élvezzétek ezt az egyedülálló pride-élményt, amely minden korosztály számára ideális!” – zárult a közlemény.

Korábban írtuk

Ahogy a sokkoló videóban is látszik, az esemény még véletlenül sem volt „családbarát”, hiszen a gyermekek pénzt ajánlgattak a táncoló és tátikázó fellépőknek, ahogy azt a sztriptízbárokban szokás.

(forrás)