Először azt mondták, senkit ne üldözzünk azért, mert más a szexuális irányultsága, mint a többségnek.

Aztán azt mondták, nem szégyen, hogy ők férfiként férfit, nőként nőt szeretnek, hagyjuk meg őket a magánélet ösvényei mögött, zárt klubokban és a Népligetben, sötétedés után.

Egy szép napon elérték, hogy a homoszexualitás kikerült a számon tartott betegségek köréből, és nem azért, mert az orvostudomány annyit fejlődött, hanem azért, mert ők úgy akarták.

Egy idő után arról kezdtek beszélni, hogy az ő kapcsolatuk ugyanolyan házasság, mint a férfi–nő kapcsolatban élőké. Kaptak regisztrált élettársi kapcsolatot, de ez nem volt elég.

Annyira sokat beszéltek róla, hogy végül elérték a nyugati világban: a homoszexuális „házasság” is házasság lett.

A templomban, ahol eddig minden isteni és emberi törvény szerint óvták a nyájat az ő példájuktól, egy idő után a pap összeadta őket Isten nevében.

Arról is elkezdtek beszélni, hogy ha már nem lehet gyerekük, hadd fogadjanak örökbe csecsemőket, kisgyermekeket. Úgy is lett.

Aztán már ez sem volt elég, béranyákkal szerződtek, akik kihordták a gyermeküket, akit aztán két férfi nevel fel, akiket apának és anyának kell szólítani. Vagy bementek a spermabankba, majd szültek egy gyereket, akit két nő nevelt fel, valódi apa, férj persze, sehol.

A minap német alkotmánybírósági döntés hagyta jóvá, hogy az ember nem férfinek és nőnek születik, létezik egy harmadik lehetőség is.

Itt tartunk most.

A jövőt nem nehéz megjósolni.

Hamarosan elkezdik majd beszélni, hogy gyermekekkel sem bűn szexuális kapcsolatra lépni. Aztán egy idő után ezt is elérik, beiktatják a nyugati országok alkotmányos rendjébe.

Ezzel egy időben minden eddiginél súlyosabb szankciókat hoznak majd azok ellen, akik ellenkeznek, aki nem fogadják el, hogy a férfi már nem férfi, a nő pedig nem nő. Az emberi méltóság nevében börtönbe fogják zárni azokat, akik továbbra is a férfi–nő kapcsolatokat nevezik házasságnak, akik szerint a homoszexuális szülők gyermekei rendszerint maguk is homoszexuálisok lesznek, és akik gyermekekkel akarnak szexelni, merthogy az nekik jár.

Nem egy évszázadra vagyunk ettől, hanem maximum két évtizedre.

Így számolja fel magát lépésről-lépésre a nyugati civilizáció.

A döntés a tiéd: elfogadod vagy másképp élsz? Belenyugszol, hogy abnormális lesz körülötted a világ vagy példát mutatsz másoknak?

Hát, még mindig nem érted? Minden, amiben hiszel, ami fontos a számodra, az enyészeté lesz egy emberöltőn belül, ha engeded! Amíg elérnek hozzánk az új, pogány hadak, akik az egész itteni Szodomát elsöprik, keserves árat kell fizetnünk, többek között az egész európai kultúrkör megsemmisülésével. Nem lesznek normális családok, nem lesz intimitása a férfi–nő kapcsolatoknak, semmi sem lesz, csak felülről jóváhagyott relativizálás.

Ne feledd: te is tehetsz valamit. Nősülj meg, menj férjhez, szülj és nevelj gyermeket, élj családban, barátkozz hasonlóakkal!

Legyél normális!