Irtóztató teremtményei a létnek a balliberális klaviatúrakoptatók. A valósággal köszönőviszonyban sem lévő torz rögeszméiket bizarr megszállottsággal zúdítják olvasóikra, kimosva agyukból a reális világ tapasztalatait, beteg világképük öntudatlan terjesztőivé programozva őket.

Itt van például az Index. Az identitását vesztett Jobbikot is zsebében tudó Cipolla, Simicska Lajos milliárdos nagyvállalkozó érdekeltségébe tartozó világhálós orgánum – őrült beszéd, de van benne rendszer – a fantaszták következetességével hazudja menekülteknek az Európát elárasztó illegális migránsokat. Hogy nagy részük tudottan még csak nem is háborús zónákból érkezik, és rosszhiszeműen hazudnak kilétüket, életkorukat illetően? Hogy bizonyíthatóan terrorveszélyt, agressziót, normális emberek számára elviselhetetlen viszonyokat hoznak magukkal? Az Indexnél mindez nem számít, a balliberális portál számára a hódítók simogatandó, édi-cuki menekültek, akiket minden erővel népszerűsít ez a mentális HIV-ként működő médiafelület.

Persze a mákony-orgánum impresszumát elnézve – megannyi riasztó, zilált ábrázat, szándékoltan torzonborzra, természetellenesre csúfított fizimiska – nincs csodálkozni való ezen. A belső zaklatottság a lét valósága elleni apokaliptikus bosszúra űzi a balliberális propagandistákat, akik ilyképp akár romlott fanatizmusból, akár öntudatlan, ostoba eszközként a nyíltan az európai nemzetek eltüntetésére törő, emberfajták keveredését hirdető sátáni idea, a Kalergi-terv mai végrehajtóinaik eszközeivé válnak. Mániákus menekültezésükkel álhíreket terjesztenek, hiszékeny olvasóikat hamis biztonságérzetbe ringatják, és így társtettesei az Európa elpusztítását célzó sátáni hadműveletnek. Veszélyesek, mert eszelősek és gátlástalanok. Dezinformációs tevékenységük súlyos nemzetbiztonsági kockázatot jelent. Ideje ennek megfelelően fellépni ellene.