Horváth Csaba ütős videóval kezdte a hetet: kátyúfotózásra invitál mindenkit.

Képernyőfotó: Horváth Csaba Facebook-oldala

Képernyőfotó: Horváth Csaba Facebook-oldala

A hétfő reggel közkinccsé tett videó alatt pörgős, nyolcvanas évekbeli zenei aláfestés kíséri Horváth Csaba bölcs gondolatait. A szocik fényes tekintetű budapesti vezéralakja szerint Budapest a kátyúk fővárosa, ahová a turisták is kátyúkat járnak fotózni:

… a belvárosban az Apáczai Csere János utca, ahol rengeteg turista csodálhatja és fotózhatja a kátyúkat, a töredezett aszfaltot, amelyek lassan igazi hungarikummá válnak

– fest önkéntelenül is képet arról Horváth Csaba, meddig terjed a fantáziája, ami a turizmust illeti. A videóban van egy kis stadionozás, orbánozás szokás szerint, de azt is megtudhatjuk, Budapesten napi 20 milliárd adót fizetnek be a lakosok, Tarlós István pedig „mosolypropagandát” folytat. Sok mindennel vádolta már Horváth Csaba Tarlós Istvánt, de a mosolygással egy időre feltette az i-re a pontot a szoci képviselő. Horváth Csaba értékelése szerint Budapestnek nem ilyen főpolgármesterre van szüksége:

Olyan főpolgármesterre van szükség, aki mindig a budapestieket képviseli, nem pedig Orbánnak és helytartóinak gazsulál. Budapest többet érdemel!

– ezen a ponton feltűnik Horváth Csaba arcképe a videón, diszkrét utalásként, hogy az ő véleménye szerint éppen ő lenne az, akit a főváros megérdemel.

Képernyőfotó: Horváth Csaba Facebook-oldala

De nincs időnk elmerengeni a rémképen, már meg is történik a nagy bejelentés:

Induljon a nagy kátyúvadászat! Kérem, ha lát egy kátyút, fotózza le, írja meg néhány sorban, hogy hol találta, mikor és mióta van ott, küldje el nekem, és én gondoskodom róla, hogy Tarlós az egész csomagot megkapja. Kérem, kedvenc kátyúját fotózza le, és küldje el nekem!

A videó leírásából egyértelműen látszik, a budapesti főszoci már tűkön ül, hogy kátyús képeket nézegethessen: 

Várom a csodálatos kátyúképeket. 

– lelkendezik a szoci politikus. 

Budapest a kátyúk fővárosa

Budapest a kátyúk fővárosaOrbán megalomán stadionjára van pénz, a budapesti utak kátyúmentesítésére nincs. Tarlós főpolgármester semmit nem tesz azért, hogy visszaszerezze Budapest szabadáságát, értékeit és pénzét. Az új Népstadion árának 10 százalékából meg lehetne csinálni az összes budapesti kátyút. De a fővárosnak nincs rá pénze. Ha valahol láttok egy kátyút – ami nem nehéz -, fotózzátok le, és küldjétek el nekem, a horvathcsaba@budapest.hu email címre vagy töltsétek fel a Facebook-fiókomba: https://www.facebook.com/horvathcsabamszp/. Az sem baj, ha megírjátok, hol, mikor fotóztátok és nagyjából mióta van ott az a bizonyos kátyú. Várom a csodálatos kátyúképeket. Az így összegyűjtött csomaggal szívesen kedveskedek Tarlósnak. Nyomj egy like-ot, és oszd meg, ha egyetértesz!

Gepostet von Horváth Csaba am Sonntag, 9. September 2018