Most, hogy Brüsszel még tavasszal véglegesíteni akarja a bevándorlással kapcsolatos uniós álláspontot, kíméletlen és megsemmisítő csapást akarnak mérni a velük ellentétes véleményt megfogalmazókra. Soros ügynökszervezetei gründolták a nagyheti és húsvéti balhésorozatot – mondta a Demokratának Németh Szilárd.
A Fidesz alelnöke a parlament által tárgyalt törvényjavaslat kapcsán úgy véli: nincs félnivalójuk a civil szervezeteknek.

– A kormány és az Országgyűlés évi sok-sok milliárd költségvetési forinttal, pályázati lehetőséggel támogatja és ismeri el a civil szervezetek munkáját. Ezek ugyanis egyes karitatív, környezetvédelmi, kulturális, lokálpatrióta feladatokat jobban, hatásosabban és az emberekhez közelebb végeznek el, mint az állam tenné. Ezek vannak túlnyomó többségben, mondhatni a civil szervezeteink több mint 99 százaléka ilyen – fogalmazott az interjúban Németh Szilárd. – Ők egyáltalán nem tesznek úgy, mintha félniük kellene, nem tüntetnek, nem randalíroznak agresszíven, nem óbégatják tele a liberális sajtót, hanem teszik a dolgukat, hogy nemes és hasznos célkitűzéseiket meg tudják valósítani. Nekik semmi közük azokhoz a magukat civilnek hazudó ügynökszervezetekhez, amelyek az emberek politikai és ideológiai befolyásolására, gátlástalan agymosására törekednek.

A politikus arról is beszélt: Simicska Lajos a Jobbikba, George Soros a balliberálisokba fekteti milliárdjait.

– És ezek már nem egymás ellenfelei, hanem szövetségesek, közös céljuk a Fidesznek és első számú vezetőjének, Magyarország miniszterelnökének a lejáratása, támadása, megbuktatása, majd egy, a gazdáik által finanszírozott báb hatalomra juttatása.

A Demokrata április 26-tól kapható az újságárusoknál.