SPUTNIK INTERNATIONAL

Itt az ideje a mocsár lecsapolásának: rácsok mögé kerül Soros? – e címet adta az orosz hírügynökség angol nyelvű portálja annak az írásának, amely arról jelent, hogy George Soros meghökkentően hasonló módon lép fel most az Egyesült Államokban, mint a világ számos más országában tette ezt „színes forradalmakat” kirobbantva.Vanessa Feltner amerikai énekes és zongoraművész a Russia Today globális tévéhálózatnak nyilatkozva elmondta, hogy azért indította útjára a Soros elleni petícióját, mert itt az ideje Sorost megállítani és „lecsapolni a mocsarat”.

Az online petíciót már több mint tízezren írtak alá. Az felhívja Donald Trump amerikai elnököt, hogy tiltsa ki George Sorost az Egyesült Államokból azért, mert színes forradalmakra bujtogat és társadalom átalakítási kísérleteket végez.

A petícióban ez olvasható:

Trump elnök úr, Mi, a nép, kérjük, hogy tiltsa ki George Sorost országunkból. Kérjük, hogy mind George Sorost, mind pedig valamennyi családtagját tiltsák el minden tevékenységtől és üzleti tranzakciótól országunkban. Attól, hogy politikusokat vagy alapítványaikat pénzeljék azért, hogy e korrupt politikusainkat befolyásolják vagy manipulálják.

A cikk ezután bemutatja, hogy mintegy félszáz Soros-féle csoport szervezi a Trump elleni „spontán” megmozdulásokat.

Majd azt, hogy Soros Nyílt Társadalom alapítványai – amelyek több mint száz ilyen alapítványból álló hálózat – miként szervez a világ számos részén „álspontán” tiltakozásokat.

Vanessa Feltner elmondta, a petíciót személyesen fogja átnyújtani Trump elnöknek, majd a Fehér Ház portálján egy másikat helyez el.

Hangsúlyozta, „Eltökéltek vagyunk abban, hogy Sorost megállítsuk, és megszabadulunk azon politikusoktól, akik pénzt kaptak tőle. Lecsapoljuk a mocsarat és rácsok mögé tesszük őket”.

Lovas István