THE WASHINGTON FREE BEACON

Fotó: RTL Klub

Az amerikai hírportál ismét a nemzetközi bűnöző, George Soros legújabb, „demokratikus” jellegét „bizonyító” tényeket közöl.Ezek a következők: a demokratapárti Larry Krasner, Philadelphia – Soros kétmillió dolláros hozzájárulásával posztját elnyerő – új ügyésze napokkal az után, hogy elfoglalta pozícióját, több mint 30 ügyészt menesztett állásából. Azonnali hatállyal.

Krasner január 2-án tette le esküjét. Munkába állása negyedik napján 31 ügyészt szólított fel arra, hogy távozzanak. Indoklást egyik se kapott. Közülük több ügyész az emberölési osztályon és a kábítószer-bűnözés területén működött.

Az ügyészek tömeges elbocsájtása miatt megakadt a bíróságok munkája. Most hétfőn egy bíró kritizálta Krasnert, mert el kellett halasztania egy gyilkos tárgyalását, ugyanis nem volt ügyész, aki helyettesítsen.

Krasner korábban szélsőbalos ügyvéd volt és szélsőbalos társaságokat védett, mint a Fekete Életek Számítanak szervezetet. Soros támogatásának köszönhetően a Demokrata Párt nyolc jelöltje közül ő került ki győztesen a képviselőjelölti selejtezőben. Majd, szintén hatalmas Soros-támogatással, legyőzte a republikánusok jelöltjét.

Lovas István