Jelenlegi hely

Hírek

Fotó: MTI, archív

A Fideszt nevezte Magyarország legnagyobb nemzetbiztonsági kockázatának hétfői sajtótájékoztatóján Ungár Péter, az LMP országos elnökségének tagja, aki szerint a nagyobbik kormánypárt rasszista kampányba kezdett, hazug módon kiáltva ki embereket nemzetbiztonsági kockázatnak.

Fotó: shutterstock.com, illusztráció

Kárpátalján gyorsan terjed a kanyaró, de a megyében már két hete elfogyott az oltóanyag, s az Ukrán Egészségügyi Minisztériumnál süket fülekre találnak a vakcinák biztosítására vonatkozó kérések - közölte hétfőn Hennagyij Moszkal, kárpátaljai kormányzó.

Fotó: MTI, archív, illusztráció

Senki, még a nemzetközi védelembe vett emberek sem „úszhatják meg” a felelősségre vonást, ha bűncselekményt követnek el. Kiutasítják őket az országból vagy börtönbe kerülnek - közölte a Belügyminisztérium (BM) hétfőn az MTI-vel.

Fotó: MTI, archív, illusztráció

A magyar kormány kitart a paksi kapacitásfenntartás mellett, amely az EU, a magyar és nemzetközi hatóságok teljes kontrollja és engedélye mellett zajlik - közölte a Miniszterelnökség hétfőn, az osztrák bejelentésre reagálva.

Fotó: MTI, archív, illusztráció

A magyar kormány és a Belügyminisztérium (BM) nem biztosít lakást Magyarországon a nemzetközi védelemben részesülőknek és menedékkérőknek - szögezte le a BM hétfőn az MTI-hez eljuttatott közleményében.

Fotó: MTI, archív

A Fidesz szerint Vona Gábor hitelessége omlott össze, mert a Jobbik elnöke „elképesztően kétszínű” a bevándorláspolitikában is.

Fotó: MTI, archív

A Fidesz szerint Szél Bernadett, az LMP társelnöke "alkalmatlan, és erősen rontja az ítélőképességét az, hogy Soros zsebében van".

Fotó: MTI, archív

A Liberálisok „Stop Orbán” kampányt indítanak, hogy felhívják a figyelmet a kormány menekültekkel, Soros Györggyel és civilekkel kapcsolatos hazugságaira - közölte Fodor Gábor pártelnök hétfői sajtótájékoztatóján. 

Fotó: MTI, archív

A Demokratikus Koalíció (DK) ismeretlen tettes ellen feljelentést tett, az "ukrán nyugdíjmigráció" szervezése miatt.

Fotó: MTI, archív, szerk.

A Jobbik elnöke szerint összeomlott a Fidesz migrációs politikája.