Jelenlegi hely

Hírek

Fotó: MTI, archív, illusztráció

A főpolgármester szerencsétlen dolognak tartja, hogy még nem került nyilvánosságra a 4-es metró beruházásának gyanús ügyeit taglaló OLAF-jelentés, mert addig szavai szerint folyamatos a zavarkeltés, a kétértelmű állítások, a mosakodás. Tarlós István a Magyar Idők keddi számában publikált interjúban elmondta, a jelentés tartalmát illetően teljes az egyetértés a kormány és a városvezetés között.

Fotó: MTI, archív, illusztráció

Távozik az LMP ötfős frakciójának éléről Schmuck Erzsébet - írja a Magyar Nemzet.

Fotók: Somfai Sándor/Demokrata, Echo TV

Egy legendává vált műsort nem lehet megszüntetni, ha le is veszik valamiért a képernyőről, akkor az megint utat tör magának. Régi, televíziós bölcselkedés ez, és mintha csak igazolni akarná az élet: ezentúl minden hétfőn este fél kilenckor jelentkezik a Sajtóklub az Echo TV-n.

Fotó: MTI, archív

A szolidaritás legfőbb fokmérője az Európai Unió szabályainak maradéktalan betartása - jelentette ki Kovács Zoltán kormányszóvivő Brüsszelben nemzetközi sajtótájékoztatóján hétfőn.

Fotó: MTI, archív, illusztráció

A Soros által támogatott szervezeteket, a „tőzsdecápa kegyeltjeit” az átláthatóság követelményén kívül semmi nem fenyegeti Magyarországon - mondta az atv.hu-nak adott interjúban Gulyás Gergely, a Fidesz alelnöke, aki szerint „úgy nem működhet civil szervezet”, hogy külföldről kap pénzeket, és ezt eltitkolja.

Fotó: MTI, archív

Gázszivárgást észleltek hétfőn a fővárosi Szinyei Merse Pál Gimnáziumnál, a péntek éjjel Veronánál balesetet szenvedő magyar busz áldozatainak iskolájánál - erősítette meg hétfő délután az MTI-nek a FŐGÁZ.

Fotó: MTI, archív, illusztráció

A 2024-es budapesti olimpiai pályázat alapját képező helyszínkiválasztási javaslat végleges változatáról is dönthet szerdai ülésén a Fővárosi Közgyűlés.

Fotó: MTI, archív

Az elsőfokú ítélet hatályon kívül helyezését és új eljárás lefolytatását kérte az ügyész a vörösisszap-per másodfokú tárgyalásán, amely hétfőn kezdődött meg a Győri Ítélőtáblán.

Fotó: MTI/Marjai János

Vasárnap éjfélig hárommillió forint adomány gyűlt össze az Ökumenikus Segélyszervezetnél a péntek éjjeli veronai buszbaleset sérültjei és az áldozatok családja számára - mondta Gáncs Kristóf, a szervezet kommunikációs igazgatója az M1 aktuális csatornán hétfőn.

Fotó: MTI, archív

Remélhetőleg csütörtökön enyhíteni lehet a magas szállópor-koncentráció miatt Budapest közigazgatási területére elrendelt közlekedési korlátozáson - mondta Tarlós István főpolgármester hétfőn a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában.