Jelenlegi hely

Hírek


Fotó: MTI, archív, illusztráció

A Fidesz azzal vádolja az MSZP-t, hogy megint csak be akarja csapni és ki akarja használni a nyugdíjasokat.

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd, archív

A Demokratikus Koalíció (DK) kormányra kerülve törvényben szeretné garantálni, hogy ugyanazért a munkáért ugyanakkora bért kapjanak a férfiak és a nők. A párt ennek érdekében konzultációt kezd a húsz, a legtöbb alkalmazottat foglalkoztató magyarországi céggel.

Fotó: MTI/Balogh Zoltán, illusztráció

Az MSZP vizsgálja, hogyan lehetne ingyenessé tenni a 65 év felettiek számára a háziorvosok által felírható gyógyszereket - közölte a párt elnöke egy, az MSZP, valamint több nyugdíjas szakszervezet által szervezett csütörtöki budapesti rendezvényen.

Az Új Kezdet nevű pártban, Gémesi György mellett felbukkant egy kiváló szakember.

Fotó: MTI, archív, illusztráció, szerk.

Meghalt a veronai buszbaleset egyik, súlyos égési sérülésekkel kezelt sérültje, akit a budapesti Honvédkórházban ápoltak - közölte a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ az MTI-vel.

Fotó: Dr. Somodi Zoltán Facebook-oldala

Az önkormányzati képviselőjelöltségtől való visszalépési nyilatkozatot vitt a szocialista Nyakó István Somodi Zoltánnak, a Fidesz-KDNP zuglói jelöltjének, a Jeruzsálemi Szent Sír Lovagrend magyarországi helytartósága titkárának és kincstartójának.

Fotó: MTI, archív, illusztráció

Az úthálózat jelentős fejlesztése kezdődik az országban, sok tízmilliárd forintból, uniós és hazai forrásból - mondta Fónagy János, a Közlekedéstudományi Egyesület elnöke az országos elnökség kibővített vezetőségi ülése előtt újságíróknak.

Fotó: MTI, archív, illusztráció

Többrendbeli sikkasztás és más bűncselekmények miatt jogerősen öt év szabadságvesztésre és ötmillió forint pénzbüntetésre ítélte a 2003-ban kipattant brókerügy elsőrendű vádlottját, Kulcsár Attilát a Fővárosi Ítélőtábla Debrecenben eljáró, Elek Balázs vezette tanácsa.

Történelmünk kibeszéletlen, kellően fel nem tárt eseménysorozatainak egyike a tanácsköztársaság.

Fotó: MTI, archív, illusztráció

A Fidesz szerint a napokban több irányból érkező támadás indult Magyarország ellen, amelynek "közös nevezője" a magyar nemzeti érdekeket nyíltan sértő "szélsőséges emberi jogi fundamentalizmus".