Jelenlegi hely

Hírek

Fotó: MTI, Ujvári Sándor

Felavatták Návay Lajos vértanúhalált halt politikus, a képviselőház egykori elnökének szobrát a Csongrád megyei Makón, a városháza előtti parkban pénteken.

Fotó: MTI, archív, illusztráció

A Fidesz és a KDNP szerint Juhász Péter, az Együtt alelnöke nem politikus, hanem Portik Tamás "samesza", és hazugságaival végleg kiírta magát a politikai életből. 

Fotó: MTI, archív, illusztráció

Az MSZP szerint úgy lehetne a legjobban megünnepelni Magyarországon a takarékossági világnapot, ha Matolcsy György, a Magyar Nemzeti Bank elnöke lemondana.

Fotó: MTI, Kovács Tamás

Tóth Tamás eddigi általános helyettest nevezte ki a büntetés-végrehajtás országos parancsnokának november 1-jei hatállyal a belügyminiszter.

Fotó: MTI, archív, illusztráció

A hetedik alaptörvény-módosítás nemzeti ügy, amely nem köthető össze semmilyen pártpolitikai vitával, gazdasági kérdéssel - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában.

Fotó: MTI, Balogh Zoltán

Alaposan ki kell vizsgálni, mi vezetett a szerdán Bőnyön meggyilkolt rendőr tragikus halálához - mondta Horváth József, a Polgári és Katonai Titkosszolgálat volt főigazgató-helyettese az M1 aktuális csatorna péntek reggeli műsorában.

Megkezdődött az ellenzéki egyeztetés az előválasztásról csütörtökön - tudatta a tárgyaláson résztvevő nyolc párt csütörtökön közleményben az MTI-vel.

Jogerősen előzetes letartóztatásba helyezte a Győri Járásbíróság csütörtök délután a Petz Aladár Megyei Oktató Kórházban tartott kihelyezett ülésén a bőnyi lövöldözés gyanúsítottját. Gy. I.-t a Terrorelhárítási Központ átszállította a büntetés-végrehajtás központi kórházába - tájékoztatta a Győri Törvényszék szóvivője az MTI-t.

Fotó: MTI/Illyés Tibor

A Miniszterelnökséget vezető miniszter meggyőződése szerint a következő időszakban nem lesz szükség a letelepedési kötvényekre.

Fotó: MTI, archív

Rogán Antal szerint nyilvánvaló, hogy Juhász Péter, az Együtt alelnöke „Portik Tamás elítélt bűnöző samesza”, rendszeres kapcsolatot tartanak és összejátszanak azért, hogy lejárassák.