Hirdetés

– Tudjuk, hogy a járvány az európai országok gazdaságaira is komoly hatással van. Számtalan terv létezik a hatások kivédésére, ezek közé tartozik Soros György terve is – kezdte Kovács Zoltán a közösségi oldalán. Mindenképpen szeretnénk megkérdezni a magyar embereket arról, hogy mit gondolnak erről az előterjesztésről, hiszen mindannyiunk jövőjéről van szó.

– Szeretnénk azt is megkérdezni, hogy miként lehet fellépni az ellenséges felvásárlási szándékokkal szemben, hiszen tőkeerősebb külföldi vállalkozások és befektetők magyar vállalkozásokat vásárolhatnának föl.

– A konzultációban szó lesz az Európai Bíróság azon határozatáról is, mely szerint jogellenes a tranzitzónákban ideiglenesen feltartóztatni azokat, akik az Európai Unióba igyekeznek. Mi azt gondoljuk, hogy meg kell kérdezni a magyar embereket, hogy továbbra is fenn kell e tartanunk a magyar határ szigorú védelmét és őrizetét.

Korábban írtuk

– A koronavírus-járvány nem tette napirenden kívülre, nem mulasztotta el a migráció által jelentett veszélyeket, sőt azt is látjuk, hogy a két dolog egymásba is kapcsolódik. Ezzel kapcsolatban szintén szeretnénk kérdéseket feltenni – ismertette a kérdőív újabb kérdéseit a nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár.