Fotó: Budapest Pride
Hirdetés

„Az LMBTQI-lobbinak nem elég a családok és a gyermekek ártatlanságának aláásása, az ősi keresztény jelkép, a szivárvány után legutóbb a Szent Koronát is célba vették. A mi válaszunk karakán, de semmiképp sem gyűlölködő. Imádkozunk értük, de nem hagyjuk, hogy lerombolják családjainkat, megrontsák gyermekeinket és meggyalázzák keresztény, nemzeti jelképeinket.”

– írja a petíció szövege, amelynek három elindítója felkért száz meghatározó, szakmájukban elismert embert: orvosokat, kutatókat, mérnököket, művészeket, püspököket, papokat, hogy aláírásukkal nyilvánosan támogassák a közös kiállást a „romboló LMBT-ideológia” ellen.

Az aláírók között megtaláljuk Dr. Csókay András főorvost; Dr. Ferencz Orsolya miniszteri biztost; Földi-Kovács Andrea, Trombitás Kristóf és Velkovics Vilmos műsorvezetőket és Pozsonyi Ádámot, a Demokrata publicistáját is.

Korábban írtuk

A petíció 10 pontja

  • 1. Hiszünk Istenben.
  • 2. Tiszteljük nemzeti és keresztény jelképeinket, csakis méltó módon használjuk őket. (A szivárvány Isten és ember szövetségének bibliai jelképe, a Szent Korona pedig nemzeti és egyben keresztény jelképünk. Elutasítjuk méltatlan lealacsonyításukat, káros ideológiáknak való alávetésüket.)
  • 3. Felismerjük, hogy a család a társadalom alapsejtje. Erős nemzet erős családokra épül.
  • 4. Kimondjuk, amit Alaptörvényünk is megerősít: a házasság egy férfi és egy nő szövetsége.
  • 5. Felismerjük a férfi és nő házasságának szép, egymást kiegészítő voltát, illetve azt a csodás ajándékot, hogy szerelmükből új élet fakad.
  • 6. Belátjuk, hogy az emberi nem férfiakból és nőkből áll. Teremtett nemünket megváltoztatni nem lehet. Az ilyen irányú próbálkozás szimpla kozmetika. A saját nemükkel azonosulni nem képes embereknek abban kell segíteni, hogy el tudják fogadni biológiai nemüket.
  • 7. Tudjuk, hogy egy gyermeknek szüksége van szerető anyára és apára.
  • 8. „A gyermeknek joga van ahhoz, hogy lehetőség szerint ismerje a szüleit, valamint ahhoz, hogy ők neveljék.” A gyermek jogairól szóló ENSZ-egyezmény, 7. cikk
  • 9. Megvédjük gyermekeinket az őket befolyásoló és félrevezető LMBTQI-ideológiától, amely az utóbbi időben már őket is célozza.
  • 10. Nem félünk kiállni a számunkra legfontosabb értékek mellett, még ha meg is bélyegeznek minket ezért. Elutasítjuk a Pride és az LMBTQI-ideológia szellemiségét. Azon leszünk, hogy megakadályozzuk, hogy sokaknak szenvedést okozva lerombolják az alapvető értékeket.

A petíciót itt lehet aláírni.