⛔️ Nem elég, hogy a BKK egy nem közlekedő járatra értékesített jegyet.⛔️ Nem elég, hogy a BKK közel 15 millió forinttal…

Gepostet von Fidesz Budapest am Freitag, 9. Oktober 2020
Hirdetés

A budapesti Fidesz Facebook-oldalán kifejtette: a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) egy nem közlekedő járatra értékesített jegyet, amivel közel 15 millió forinttal károsította meg az utasait, és a „fülük botját sem mozdították” addig, amíg a Közlekedő Tömeg Egyesület fel nem hívta erre a figyelmet.

Nem elég, hogy mikor kiderült az ügy, „hazug módon műszaki hibára hivatkoztak”, de most kiderült, igenis tudtak a problémáról, sőt direkt nem foglalkoztak vele, mert nem volt „heves anyázás” – írták a bejegyzésben.

A fővárosi Fidesz megengedhetetlennek, Budapesthez méltatlannak nevezte ezt a „cinizmust”, „az utasok ilyen szintű lenézését”, a közfeladat ellátásának „félvállról vételét”.

A BKK szombaton közleményben tudatta, hogy módosították a jegyautomaták szoftverét, így azokból már nem vásárolható jegy a 100E repülőtéri buszra. Mint akkor írták, a 100E közlekedésének leállásáról tavasszal tájékoztatták az utasokat, de mivel a leállást rövid időre tervezték, továbbra is lehetett elővételben jegyet váltani a járatra.

Korábban írtuk

A fővárosi kormányhivatal eljárást indított az ügyben a BKK-val szemben.