Hirdetés

Noha szent igaz, hogy „aki egy országban szülő, a másik országban is szülő” (Von der Leyen), az már nagyon nem mindegy, hogy az a szülő „született”-e vagy kinevezett!

Olyan ez, mintha azon erősködnének, hogy minden ketrec mindenhol legyen nyitva. Mert totál lényegtelen, hogy nyúl vagy oroszlán van-e benne, hiszen csak a ketrecről van szó! Az erősködő nem fogja fel, vagy nem törődik vele, hogy ketrecében oroszlán van (a nyúllal meg nem is foglalkozik), egy másik (ország) meg igenis tudja, mit akarnak – melyik ketrecet – kinyitni. Nem véletlen a tiltakozás, és nem csupán belügy (és ketrecügy).

De az erősködőknek van egy másik erősködése is: ugyan legyen joga egy nőnek a méhéhez! Tehát free abortusz! De tehát ezzel free béranyaság is! Mert ugye a női önrendelkezésbe nemcsak terhesség (nem egészségügyi) megszakítása tartozik bele, hanem a méh – szabad! – pénzzé tétele is a bérbeadással! Tehát az erősködőknek így a spermium és a petesejt helyett elég lesz a pénz a szülőséghez. Most ezt kinevezzük vagy kinevetjük?

Korábban írtuk