On Tuesday night, a customer asked our entire restaurant staff to come to the dining area. He thanked them for showing…

Posted by Wahoo Seafood Grill Gainesville on Thursday, August 19, 2021
Hirdetés

Egy észak-floridai Gainesville városbeli Wahoo Seafood Grill étterem vacsoravendége a múlt héten kedd este, miután feleségével és fiával az étkezés után összehívta a tízfős stábot, „kemény munkájukért” 10 ezer dollár borravalót adott nekik, hogy elosszák egymás között – írta a helyi Gainesville Sun című lap friss száma.

A Wahoo tulajdonosa, Shawn Sheperd az újságnak elmondta, egyik alkalmazottja felhívta kedd éjjel, és beszámolt neki az óriási borravalóról. Sheperd először gyanakodni kezdett. Azt tanácsolta az alkalmazottnak, hogy nézzék meg a hitelkártyára írt nevet.

Az étterem terminálja azonban jóváhagyta az utalást. Sheperd hozzátette, hogy másnap ellenőrizte, és a pénz valóban ott volt a számlájukon.

„Ahogy elnéztem a fiúkat, miközben megkapják a pénzt, az majdnem olyan jó volt, mint a karácsonyi ajándékozás” – mesélte a tulajdonos a Sunnak.

Korábban írtuk

Elmondta, mennyire hálás a vendégnek a dolgozók iránti nagylelkűségéért, mivel alkalmazottai hűségesek maradtak az étteremhez a világjárvány alatt is.

Ideiglenesen a Wahoo-nak is be kellett zárnia. Májusban tudtak újranyitni, addig ételszállításból igyekeztek megélni, valamint az Alachua megyei kereskedelmi kamara nyújtott nekik támogatást, hogy a dolgozók fizetést kaphassanak.