Hirdetés

A Mediaworks Hírcentruma úgy tudja: a Jobbik keddi elnökségi ülésén a párt egyik alelnöke kezdeményezte, hogy tekintsék át a politikai formáció működési szabályzatát, és a dokumentumban leírt pontokról egyesével döntsenek. Az ügy következményeiről szerdán be is számolt a Magyar Nemzet:

a döntés értelmében az elnökségi üléseken nem lehet jelen sem Molnár Enikő, sem pedig Németh Zsolt informatikai vezető, akit Szabó Gábor választmányi elnök jobbkezeként tartanak számon. Vagyis a párt vezető testülete Molnár jogköreinek megnyirbálásáról döntött. 

A napilap forrásai szerint a 2020-ban elfogadott működési szabályzat igen jelentős jogköröket biztosított Molnár Enikő kabinetfőnöknek. A hölgy korábban azért került a sajtó fókuszába, mert rendkívül bizalmas viszonyt ápol a pártelnökkel, miközben komoly hatalomra tett szert a politikai szervezeten belül. Molnár Enikő jogköreinek megnyirbálása miatt Jakab Péter tiltakozásul meglebegtette lemondását az elnökségnek.

A párt vezérkarának tagjai: Potocskáné Kőrösi Anita elnökhelyettes, Szabó Gábor választmányi elnök, valamint Ander Balázs, Z. Kárpát Dániel, Lukács László György, Dudás Róbert, Kvárik Anita és Magyar Zoltán alelnökök.

A további részletekről IDE KATTINTVA a Magyar Nemzet honlapján olvashatnak.

Korábban írtuk