Hirdetés

Szentkirályi Alexandra a videóban azt mondta, hogy egy korábbi interjúban Karácsony Gergely már beszélt az autókitiltásról és az alacsony kibocsátású zónákról.

A videó szerint a főpolgármester a 444-nek adott interjújában azt mondta, hogy „az én választási programomban szerepelt egyébként az alacsony kibocsátású zónák kijelölése, amelyet továbbra is tartok”.

Szentkirályi Alexandra azt mondta, hogy nevezzük nevén a dolgokat, ez nem alacsony kibocsátású zóna, hanem autókitiltási zóna.

A videóban bevágták Ámon Ada, Karácsony „autókitiltó ügynökének” egy interjúját, amiben igennel felel arra a felvetésre, miszerint ezt úgy kell elképzelni, hogy az Ultra Low Emission Zónában csak bicikli és gyalogos mehet, és aztán van egy nagyobb kör, ahova csak tömegközlekedés, és elektromos jármű hajthat be.

Korábban írtuk

A videóban bevágták Karácsony Gergely egy korábbi nyilatkozatát is, amiben azt mondta: „én nem tudom, honnan veszik ezt a hülyeséget. Tényleg, senki nem mondott ilyet, senki nem gondol ilyet. Nincs ilyen döntés, nincs ilyen terv”.

„Tagadhatják, de lebuktak, június 9-én pedig elbuknak. A budapestieknek olyan főpolgármesterre van szükségük, aki a főváros ügyeivel foglalkozik Gyurcsányék ügyei helyett. Gyurcsányékat le kell váltani” – fogalmazott Szentkirályi Alexandra a videó végén.