„Magyar Péter egy szélhámos”

Hirdetés

– jelentette ki közösségi oldalára feltöltött videójában Menczer Tamás.A Fidesz kommunikációs igazgatója kifejtette, itt egy piramisjátékról van szó, és a tetején van egy porszívóügynök: Magyar Péter barátnőjének az anyja.

A politikus rámutatott, a nő négy évet ült börtönben, mert több mint ezer embert átvertek, lenyúltak és megloptak, és hétmilliárd forint a mai napig hiányzik. Hozzátette, aki pedig Magyar Péter pártját alapította és átadta neki, az az ember pedig – többek között – ingatlanokon szintén köthető ehhez a csalássorozathoz, és az is látható volt a sajtóban, hogy ott van Magyar Péter rendezvényein. 

„Ez egy piramisjáték párt, egy szélhámossal a tetején, aki ugyanazt csinálja, mint az anyósa a támogatóival, átveri és lenyúlja őket”

– fogalmazott.

Elítélt csalók állnak a Tisza Párt mögött

Az utóbbi évtizedek legnagyobb piramisjáték-botrányának szervezői és haszonélvezői a mai napig ott vannak a Tisza Pártban és környékén.

Korábban írtuk

Egyre több bizonyíték áll rendelkezésre, hogy Magyar Pétert a sok milliárdos csalássorozat vádlottjai kötötték össze a kamupárttal.

A közvetlen kapcsolat a piramisjáték-párttal az az S. Mária volt, aki egy családban él Magyar Péterrel, barátnőjének az édesanyja.

Menczer Tamás arra kéri Magyar Péter támogatóit, hogy vasárnap emlékezzenek: a Tisza Párt egy piramisjáték párt egy porszívóügynökkel a tetején, aki át akarja őket verni. – Ami még súlyosabb, belevinni a háborúba. Gondolják ezt át, azt kérem tisztelettel, és a békepárti Fidesz–KDNP-t támogassák – húzta alá a politikus.

A Magyar Nemzet teljes szemléje IDE kattintva olvasható.