Ungár Péter leszögezte: régóta köztudott, hogy Márki-Zay Péter, a Mindenki Magyarországa Néppárt elnöke, Hódmezővásárhely polgármestere „egy futóbolond”, s ennek „ismételt tanúbizonyságát” adta az ATV péntek esti műsorában „magánéleti vádaskodásaival”. Ugyanis Márki-Zay Péter az LMP és a Vitézy Dáviddal Budapestért Egyesület főpolgármester-jelöltjének magánéletében vájkált „a magyar politikai rossz színvonalhoz mérten is szokatlan aljassággal”, valamint szóvá tette, hogy a miniszterelnök zsidó neveket adott gyermekeinek, ami Ungár Péter szerint „tényszerűtlen” és „értelmetlen” is.

Hirdetés

Az LMP társelnöke sajtótájékoztatóján rámutatott: mindehhez köze van Karácsony Gergely főpolgármesternek, a Párbeszéd-Zöldek-DK-MSZP főpolgármester-jelöltjének, ugyanis Karácsony Gergely „szabadította rá” korábban Márki-Zay Pétert a magyar poltikára.

Ungár Péter szerint Karácsony Gergely azért tette ezt korábban, hogy „megállítsa” Dobrev Klára DK-s politikus miniszerelnök-jelöltségét, ám mára már ezt is „elárulta”, hisz a plakátokon „Dobrev Klárának kampányol”.

Az LMP társelnöke leszögezte: Karácsony Gergelynek „meg kell szólalnia és el kell határolódnia Márki-Zay Pétertől”.

Korábban írtuk