Az 58 éves Ryan Routh tavaly egy 291 oldalas e-könyvet írt, amelyben Donald Trump meggyilkolására és az Oroszországgal folytatott nukleáris háborúra szólított fel. Az „Ukrajna megnyerhetetlen háborúja” 2023 februárjában jelent meg az Amazon Kindle Direct Publishing platformján és még ma is kapható – ismerteti a portál.

Hirdetés

Az elég zavaros stílusban írt könyv Routh ukrajnai tapasztalataira összpontosít, de részletezi a háború és az Egyesült Államok politikai problémáinak „lehetséges megoldásait” is. Routh szerint Putyint és a fehérorosz Lukasenkat is meg kellene gyilkolni.

Az utóbbit azért, mert támogatja Putyint, az előbbit pedig azért, mert másképp az oroszok képtelenek lennének Putyin utódját megtalálni.

Korábban írtuk

„Úgy gondolom, hogy ő az egyetlen, aki vezeti a hajót, és Moszkvában egyetlen léleknek sincs ötlete vagy vezetői képessége”

– írta Routh. „Mindannyian gyávák, akik egyszerűen meghajolnak Putyin akarata előtt, és amikor eltűnik, vákuum lesz. Szeretném, ha valaki megmondaná nekem annak a személynek a nevét, aki Putyin távozása után átveszi a hatalmat.”

Routh szerint a Nyugatnak nukleáris háborút kellene kezdeményeznie Oroszországgal oly módon, hogy az Egyesült Államoknak nukleáris fegyvereket kellene adnia Ukrajnának azzal az egyetlen kikötéssel, hogy használják azokat.

A továbbiakban Trump meggyilkolásáról fantáziált, mint büntetésről, amiért felrúgta az Obama-kormány Iránnal kötött nukleáris megállapodását, és bocsánatot kér, amiért 2016-ban Trumpra szavazott, amiről a közösségi médiában is beszélt.

A további részletekről a Vasárnap.hu oldalon olvashatnak.