Hirdetés

„Magyar Péter nem az, akinek látszik” – így vélekedett Magyar Péterről volt barátnője az Indexnek adott interjújában. Vogel Evelin azt mondta, Magyar Péter kifelé mindig más képet mutatott magáról.

Magyar Péter valódi énje hamar megmutatkozott, kapcsolata Evelinnel rövid idő alatt viharossá vált, de volt felesége is hasonló borzalmakról számolt be korábban. Magyar Péter porig alázta őket, és a hazugságtól sem riadt vissza. Vogel Evelin felidézte, hogy Magyar európai parlamenti képviselőséget ígért egy idős férfinak, cserébe azért, hogy a nevére vehesse a pártjukat. Hamar kiderült azonban, hogy esze ágában sem volt ezt teljesíteni – ismertette a TV2 hírműsora.

A közvetlen környezetével szemben mindig is erőszakos és nagyképű volt, ugyanakkor nem egy bátor ember, csak a bosszúvágy hajtja, mesélte Vogel Evelin az Indexnek. A portálnak adott interjúban Evelin beszélt arról is, hogy egy vita alkalmával agresszív énje is előtört Magyarból.

Az sem zavarta Magyart, hogy veszekedésüket Evelin gyermeke sírva nézte végig. De nemcsak Evelin félt tőle, hasonló esetekről számolt be volt felesége is.

„Emlékszem, hogy terhesen nekilökött egyszer az ajtónak”

– számolt be róla korábban Varga Judit. Saját gyerekei előtt sem zavartatta magát Magyar Péter, volt olyan is, amikor egyenesen késsel fenyegetőzött a lakásban.

„Odament a konyhába, kivett egy kést, és elkezdett járkálni a késsel a kezében a házban. És emlékszem, hogy az édesanyámmal ott félünk és lapulunk, hogy ebből mi lesz, és a gyerekekkel mi lesz”

– idézte fel Varga Judit.

Korábban írtuk

„Erőszakos és nagyképű” – így írta le Magyar Pétert egy korábbi áldozata, Laura is. Számára az ismerkedésből rémálom lett.

„Rám feküdt, és akkor mondta, hogy… most. Én pedig mondtam, hogy nem szeretném. Le kellett lökdösni magamról”

– nyilatkozta korábban Laura.

Az Indexnek adott interjúja után Vogel Evelin reméli, hogy a családját nem fenyegeti veszély. Vogel Evelin a portálnak arról is beszélt, hogy a Tisza pártot a háttérben olyan emberek irányítják, akik csupán eszközként tekintenek Magyar Péterre – hangzott el a Tényekben.

A témában írt korábbi cikkünket ITT olvashatják.

Magyar Péter további botrányairól ITT írtunk bővebben.