Amióta Biden a republikánus jelölttel, Donald Trump volt elnökkel folytatott júniusi katasztrofális vitája után befejezte kampányát, Harris elhatárolódott az amerikai elnöktől – állapítja meg az amerikai portál.

Hirdetés

Bident „különösen megviselte” Harris kijelentése a Trumppal folytatott múlt havi vitán. Az új demokrata jelölt azt mondta: „Egyértelmű, hogy nem vagyok Joe Biden, és természetesen nem vagyok Donald Trump. És amit én kínálok, az a vezetés új generációja az országunk számára”.

A megjegyzés válasz volt arra, hogy Trump politikailag egyenlővé tette őt a szellemileg leépült elnökkel. Harris ugyanezt a reakciót más alkalmakkor, többek között egy médiainterjúban is megismételte.

Egy másik forrás szerint az elnök azt akarja, hogy Harris nyerjen, és minden támogatást felajánl, amit csak tud, hogy ez megtörténjen, de továbbra is elkeseredett amiatt, hogy háttérbe szorult.

Korábban írtuk

Mielőtt úgy döntött, hogy kiszáll a versenyből, a Biden-kampány igyekezett alábecsülni a nyilvánosság előtt mutatott gyöngeségének és zavarodottságának pillanatait, amelyeket sok választó a 81 éves politikus szellemi hanyatlásának jeleként érzékelt.

Ennek ellenére a múlt héten a „The View” című műsorban való szereplése során Biden ragaszkodott ahhoz, hogy megnyerhette volna a választást.

Az eredeti cikk az Orosz Hírek oldalán olvasható IDE kattintva.