A Magyar Nemzet szerint úgy tűnik, hogy Gyurcsány és Karácsony emberei azonnal megjelentek a városházán, ahogy a Kutyapárt átvette a hatalmat Hegyvidéken. Ez azért is különös, teszik hozzá, mert Kovács Gergely a kampányában végig azt a látszatot keltette: Gyurcsány Ferenccel és körével nem szövetkezik.

Hirdetés

A hegyvidéki önkormányzat új szmsz-tervezetének számítógépes adatai szerint a dokumentum megnevezésében „tcs” monogram szerepel, majd a szöveg korrektúrájában Tordai Csaba beszúrt megjegyzései láthatók, vagyis a csalás gyanújába keveredett főtanácsadó nyújthatott segítséget a szabályzat megalkotásához.

Tordai Csaba akkor keveredett költségvetési csalás gyanújába, amikor Karácsony Gergely 99 Mozgalmánál gyanús pénzmozgások merültek fel. Úgy tűnik, Kovácsnak köszönhetően a Hegyvidék is a DK, Karácsony és Tordai fogságába esett.

Mindezt az értesülést erősíti az a napokban készült Telex-interjú, amelyben – emlékeztet a Magyar Nemzet – Kovács Gergely polgármester, a maga sajátos stílusában, védelmébe vette Tordai Csabát. Kovács úgy fogalmazott: „Higgyék már el, hogy a Csaba az, aki a leginkább nem korrupt ebben az egész országban. Azért az nekem szürreális, hogy most pont őt kell b…szogatnia meg DK-soznia Magyar Péternek. Ha Tordai DK-s, akkor Magyar Péter mi? Fideszes?” Továbbá a Telex felvetette azt is, hogy Tordai a Kutyapárttal is évek óta együtt dolgozik, amit az MKKP társelnöke nem cáfolt meg.

A 99 Mozgalom kapcsán legutóbb itt írtunk:

Korábban írtuk