Olykor a zsé-kategóriás amerikai filmekben is találni gyöngyszemeket. A héten az egyik kereskedelmi csatornán verte az asztalt eltorzult arccal az aktuális főgonosz, mondván: ahhoz, hogy megszerezzük egy ország természeti kincseit, semmi szükség nincs az őslakosságra – ez a gyarmatosítás első és legfontosabb szabálya!

Ennek az axiómának a mélységeit a szószátyár Soros a könyveinek több fejezében is kifejti, nem felejtkezve el a nyílt társadalomnak becézett lakosságcsere áldásos hatásairól sem. Mindezt a liberális demokrácia nevében.

Hasonlóan a hazai ballib törmelékpártokhoz, amelyek már többször is segédkeztek a globális erőknek az ország teljes kifosztásában. Mára lelkes stréberként csatlakozott hozzájuk a schiffertelenített, méregzöldbe öltözött LMP és az arcát vesztett Vona-párt is, felajánlva a mi életünket és vérünket az európai birodalom megteremtésének oltárán. Azoknak, akik nem értik az idők szavát, vagyis a jobboldalnak a szabadság nevében börtönt, akasztófát és B-listázást ígérnek cserébe.

Persze tudnunk kell: a javunkat akarják, mint mindig.

Ezúttal ne adjuk oda nekik, felebarátaim!