Kobza Miklós, az Alapjogokért Központ kreatív vezetőjének írása.

Hirdetés
Jámbor András

Útonállók ugrottak elénk a feledés sötét és hideg ködéből, és most a teljes magyar jobboldalt fenyegetik.

Ezek az útonálló-haramiák rituális táncot lejtve tombolnak a Sándor-palotánál, és közben vérgőzös tekintettel szurkálják a nemzeti magyar jobboldal woodoo-babáját. Tegnap még Bite Zsoltokkal haverkodtak, ővele pacsiztak és őt oltalmazták, a személyes laptopján ezernyi pedofil felvételt mint valami féltett kincset őrizgető, újkommunista Jámbor-aktivistát simogattak és mentegettek. Még tegnap és tegnapelőtt is azt hirdették és azt képviselték,

a gyermekek sérelmére elkövetett szexuális visszaélések nem is visszaélések, ezek nem a közerkölcs, a közmegvetés és a szigorú büntetőjog hatálya alá tartoznak, mert ez csak „szabadidős hobbi”, ez csak a szexuális orientáció egyik ágát jelenti, 

ezért nincs semmi gond azzal, ha eltévelyedett, gátlástalan felnőttek gyermekekhez nyúlnak – hiszen ez nem eltévelyedés és a legkevésbé sem gátlástalanság, ez csak maga a szeretet legőszintébb megnyilvánulása, mondogatták. Ezt írogatták egymásnak publicisztikákban, ezt beszélték egymás között, és ilyen politikusokért rajongtak, mint a pedofil bűnöző Daniel Cohn-Bendit is volt. Valójában ma is ezt gondolják, és ezek a gonosz bűnözők az idoljaik.

Hiszen „a pedofil is ember” – nyugtatták önmagukat és bátorítottak más baloldali pedofilokat.

Ennek jegyében előbb heherésztek a nemzeti jobboldal család- és gyermekközpontúságán, családeszményén, majd teli pofával öblögettek, hogy az Orbán „elleszti”, és „szüleszti” a nőket, mint valami haszonállatot. Folyton amiatt óbégattak, hogy gyermekvédelmi törvényre aztán végképp nincsen semmi szükség, ágáltak és áskálódtak ellene itthon és külföldön is, Brüsszelben, Párizsban, Berlinben és Washingtonban. Heherésztek, elutasították, tiltakoztak, petícióztak és leszavazták a törvényt, majd felheccelve külföldi hasonszőrű barátaikat, brüsszeli attakot szerveztek hazánk ellen, csak azért, mert a magyar jobboldal elhatározta, védelmet biztosít a legvédtelenebbeknek; attól pedig végképp kiakadtak, hogy a jobboldali kormány nyilvántartásba vette és listázta a pedofil gazembereket. Emberi jogokról, a szexuális orientáció szabad megválasztásáról és megbélyegzésről deliráltak, és mélységesen elítélték, hogy a gonosz kormány bántja szegény pedofilokat.

Korábban írtuk

Versenyt aggódtak az emberi létezés csúcsáért, a legnemesebb emberért, a pedofilért.

Most meg mit látunk?

Bekapták az álmorál potenciaelixírjét, és hétrét görnyedtségükből feltápászkodva, a sötét homályból előbújva itt tombolnak vérszagot érezve, és mert annyi vesztés után végre vért akarnak, a magyar jobboldal vérét.

A gyerekarcú, pedofiloltalmazó és virtigli bolsevik Saint-Just farsangkor a pedofilellenesség gúnyájában hoppárézik.

Álca. Ez bizony álca.

A magyarországi baloldal legbelül pontosan ugyanazt gondolja, amit eddig. Életükben Révész, Bite, Kőszeg és Jámbor aktivistájának élete és munkássága a sorvezető. Ezek nyomdokain számukra nem a gyerekek fontosak – csak annyiban, mint kéjes élvezetet nyújtó játékszerek. Ezek a csatornaszökevények a nyugati, pedofilmentegető importszemét ideológiájának nagykereskedői és az abúzus vámszedői, és most a pedofilmentegető nyugati importszemét nagykeresei, az abúzus vámszedői gyűrött pofával moralizálnak, miközben a megbecstelenített áldozatok lelki sebei fölött vicsorognak.

Pusztán politikai, pusztán hatalmi számításból teszik ezt.

Se Istent, se törvényt, se humánumot, se személyes moralitást, sem a gyermekek integritását és kiegyensúlyozott jövőjéhez való jogát nem ismerve.

A teljes írást IDE KATTINTVA a Magyar Nemzet honlapján olvashatják.