Hirdetés

Most péntekre Infuenszer-Majdant hirdettek azok, akik korábban így beszéltek a gyerekekkel szemben elkövetett bűnökről:

„Mit mondasz, ki döntse el, hogy melyik 15 éves k*rhat egy 40 évessel? Nyilván a 15 évesnek kell eldöntenie, vagy akkor a szülei döntsék el helyette…”

Farsang van: a szivárványhívők most felmásznak a színpadra, hogy tegnapi gúnyájukat levetve ájult pofával a gyerekekért ájtatoskodjanak.

Az ész megáll: megint az történik, mint évek óta mindig, vagyis a baloldali politikacsinálást a pártoktól a médiájuk és az influenszereik veszik át.

Korábban írtuk

Most éppen a gyermekekért kezdtek aggódni azok a lidércek, akik kártékony ellenkampánnyal akadályozták a jobboldal gyermekvédelmi törekvéseit.

Rögzítsük: Magyarországon a gyermek szent és sérthetetlen. Politikai hasznot húzni a kiszolgáltatottságukból, vagy tort ülni sebzett gyerekek felett pedig egyenesen bűn. Utóbbira számtalan példát tudunk hozni, ha tetszik, ha nem, a magyarországi baloldalról. Most a korábban az LMBTQIA-fanatizmusért rajongó baloldaliak azok, akik megpróbálják kioktatni a jobboldali közösséget a gyermekvédelemből, ők, akik sosem tekintettek egyetértési pontként a következőre: a gyermekeket minden rendelkezésre álló jogi és politikai eszközzel védeni kell.

Nem hiszik?

Vegyük sorba az utóbbi évek legbotrányosabb tetteit és nyilatkozatait!

Amikor 2021 májusában a Fidesz-KDNP frakciója benyújtotta „A pedofil bűnelkövetőkkel szembeni szigorúbb fellépésről, valamint a gyermekek védelme érdekében egyes törvények módosításáról” szóló törvényjavaslatot, a ma hőbörgő álgyermekvédői is térfelet választottak, de nem a kiskorúak oldalára álltak.

Fotó: youtube.com (képernyőfotó)

A baloldal akkori közös miniszterelnök-jelöltje, Márki-Zay Péter a gyermekvédelmi törekvéseket „ostoba” és „uszító” szavakkal jellemezte, ugyanő többször is kijelentette: „ez teljesen fölösleges népszavazás, és nem is szabad részt venni rajta.” Képes volt azt is mondani, hogy „személy szerint aberráltnak és kimondottan tahóságnak tartom azt, hogy beleírták azt [az Alaptörvénybe], hogy az apa férfi, az anya nő.”

Donáth Anna szintén azon az állásponton volt, hogy a gyermekek védelme indokolatlan. A Momentum jelenlegi elnöke így foglalta össze az ellenzéki összefogás álláspontját: „Nincs vita a hat párt között abban, hogy a homofób népszavazás bevonása a választás napjára figyelemelterelés és dezinformáció.”

Párttársa, Cseh Katalin nemes egyszerűséggel „agyzsibbasztó butaságnak”nevezte a gyermekek védelmét.

A Momentumos sorból Orosz Anna sem lógott ki: „Én mindenkinek azt javasolnám, hogy szavazzon érvénytelenül. Gyalázat az egész.” A szivárványos-ellenzéki tempó akkor sem változott, amikor az Országgyűlés elfogadta a Gyermekvédelmi törvényt.

Sorra érkeztek a kétharmados törvényeket feles többséggel módosító radikális baloldal fenyegetőzései: „Egyből el fogjuk törölni ezt a borzasztó törvényt”; „a többséget szerző – jelenlegi ellenzék – mindent meg fog tenni, hogy visszavonja ezt a törvényt”; „Egész Európa és az egész világ elborzadva figyeli a pedofilellenesnek csúfolt, valójában homofóbtörvény hatályba lépését”.

Ezek az idézetek Márki-Zaytól, Donáth-Cseh-Orosz trimuvirátustól és Dobrev Klárától származnak. De hasonlókat mondott Gyurcsány Ferenc, Jakab Péter és a teljes magyarországi baloldal is.

Miért érdekes ez?

Mert az utóbbi napokban a szivárványszínű Budapest Pride kommandósai új maskarában tombolnak. Gúnyát cseréltek, és azt igyekeznek elhitetni mindenkivel, hogy pártpolitikától függetlenül, influenszer közszereplőként semmi közük a fent említett szereplőkhöz, nem mellesleg ők mindig is a gyermekekért aggódók táborát erősítették. Ebbe a körbe csatlakozott Bányai Judit (Nemakarokbeleszólni, Jólvanezígy, Fókuszcsoport), Baukó Attila (Azahriah), Fancsikai Eszter (Nemakarokbeleszólni) Gulyás Márton (Partizán), Nagy Ádám (Jólvanezígy, Fókuszcsoport), Pottyondy Edina, Osváth Zsolt (Zshowtime), Szabó Márton (Jólvanezígy), Tapasztó Orsi (Nemakarokbeleszólni).

Valóban a magyarországi baloldaltól függetlenek lennének ezek a gyerekekért aggodalmaskodó, korábban talpig szivárványosba öltözött influenszerek?

Egyáltalán nem.

Pottyondy Edina ex-Momentumos politikus, nemrégiben a momentumos Donáth Anna politikai tanácsadója volt, és manapság is olyan videókat gyárt, amiket méltán nevezhetünk a momentumosok sorvezetőjének.

Osváth Zsolt tündérmeséjét a függetlenségről magyarázni sem kell: a 2022-es választás előtt körbeudvarolta az összes ellenzéki miniszterelnök-jelöltet, készített közös adást Gyurcsány Ferenccel, Karácsony Gergely főpolgármesterrel, bukott miniszterelnök-jelölttel, a most már elítélt Fekete-Győr Andrással, Jakab Péterrel, Dobrev Klára árnyékminiszterelnökkel, valamint rajongója volt Márki-Zay Péternek is.

Emellett Osváth sosem palástolta a Gyermekvédelmi törvénnyel szembeni gyűlöletét. A 2022-es választásokról így nyilatkozott: „Most vasárnap ikszelnünk kell, két helyre is. Az egyik ez a gyermekvédelmi népszavazás, amin egyetlen egy elfogadható módja van, hiszen nem lehet komolyan venni (…) Részemről az egyetlen elfogadható dolog, az az, hogy érvénytelenül szavazunk.”

Bányai Judit és Szabó Márton is kiválóan élnek az általuk oly mélységesen gyűlölt Orbán-kormányok alatt, a baloldali tartalomkészítők szabadidejükben lelkes szekértolói a gyermekvédelmet jelentéktelennek tartó dollárpolitikusoknak. Szabó ráadásul nem köntörfalaz a kiskorúak védelméről, mert az alábbiakat a saját szájával mondta el:

„Mit mondasz, ki döntse el, hogy melyik 15 éves k*rhat egy 40 évessel? Nyilván a 15 évesnek kell eldöntenie, vagy akkor a szülei döntsék el helyette…”

Gulyás Márton, aki szintén felkéredzkedett a színpadra, nos, ő sem az a kifejezetten független típus. A gyermekvédelmi törvényt ezer és egy alkalommal minősítette, egyszer így: „Miért bojkottálja az ellenzék a putyini homofób törvényről szóló végszavazást? Röviden: mert morálisan ez a helyes, politikailag ez a racionális döntés.” A Partizán elfogultsága sem kérdéses. Tudható, hogy a baloldal amerikai kampánytámogatásában érintett amerikai szervezet a Partizánt is kisegítette. A csatorna a választási roadshowjához szükséges 98 ezer dollárt (35 millió forint) a National Endowment for Democracytól kapta, a könyvelésüket pedig ugyanaz végzi, aki a DatAdat-ügyben is érintett.

Baukó Attila Azahriah sem az az ember, aki erkölcsi magaslatokról bírálhatna bárkit is a színpadon állva.

Ő az, aki a szolnoki palacsintafesztiválon egy rajongójával keveredett egy gyors légyottba, amiről így emlékezett meg: „Kettő lány is bejött, levarrtak meg ilyenek, és akkor elvittem egyet a toi-toi vécé mögé. Szerintem ez nekem alapvetően nem nagy gond, ezzel nekem nincsen problémám”.

A zenész a botrányt megúszta, pedig koncertekre nemcsak nagykorú lányok járnak – nem mintha a felnőttkor felmentené őket a helyzet alól –, hanem kiskorúak is. Egyelőre nem tudjuk, hogy a sztárallűrökkel jócskán megáldott Azariah ellen tudna-e állni egy olyan csábításnak, amely a popsztárokat minden koncertjükön megtalálja, merthogy Azahriah D. Tóth Krisztának azt mondta, úgy vált tényezővé a közéletben, hogy „a terv szerint halad minden, mert nekem ez nagy cél volt”, hiszen „ez egy olyan hatalom, hogy ezzel adott esetben jól lehet szórakozni is, játszani”, mert „végül a saját gödrükbe ásnak bele és lesz egy társadalmi célú tükröződése ennek a dolognak”.

Ugye nem akarjuk, hogy Azahriah ismeretlen korú lányokkal elkövetett toi-toi kalandjai váljanak „társadalmi célú tükröződéssé”? Hogy gyermekvédelem ellen uszító baloldali influenszerek mutassanak nekünk utat erkölcs és gyermekvédelem ügyében?

Az írás eredetileg a Mandiner honlapján jelent meg.