Csak annyi, hogy megérkezett ama kedves Valóság nagybácsi. Bebizonyosodott, hogy hamis és képzelt az ellenzéki népfront által sulykolt Magyarország-kép, ahol minden szétrohadt, ahol mindenki mindent ellop, ahonnan mindenki menekül, és ahol kitalált fenyegetés a kívülről erőltetett tömeges migráció és a Soros-birodalom jelentette veszély.

A bukott ellenzék minderről továbbra sem hajlandó tudomást venni, helyette továbbra is zaklatottan körbe-körbe járnak leszegett fejjel, fújtatva saját kis disztópiájukban.

Ebben a disztópiában hülye a nép, rossz a választási rendszer (miközben a magas vasárnapi részvételi adatok ismeretében az azóta megbukott ellenzéki pártvezérek egymásra licitálva harsogták, hogy a 70 százalékos arány megkérdőjelezhetetlen legitimitást ad a győztesnek), diktatúrát épít a Fidesz-KDNP – csak éppen saját nyomorúságukkal nem képesek, nem hajlandók szembenézni.

Nos, a magyar emberek vasárnap rekordközeli részvétellel, elsöprő erővel adták a külső háttérerők és megzakkant hazai oligarchák által maguk előtt tolt ellenzéki népfront tudtára, hogy nem vevők a program, mondanivaló nélküli patologikus, buta és felettébb kontraproduktív Orbán-gyűlöletre. Az ország népe nem üszkös romokat, nem rémisztő kényszerképzeteket lát maga körül, hanem épülő Magyarországot. 

Ahol folyamatosan fejlődik az infrastruktúra, az állam visszavásárolta a balliberális rezsimek által idegen kézbe játszott kritikus ellátórendszereket, növekszik a gazdaság, csökken az államadósság, azon belül a devizakitettség aránya, fegyelmezett, alacsony hiányú a költségvetés, nőnek a reálkeresetek, példás a családpolitika, csúcsra jár a turizmus, sohasem látott városfejlesztési programok indultak-indulnak el, a 20 évig gazdátlan, sodródó Budapest immár a nemzet méltó fővárosa, a magyar állampolgárság kiterjesztésével-visszaadásával és a hozzá kapcsolódó szavazati joggal, valamint a sohasem látott Kárpát-medencei gazdaságfejlesztési kezdeményezéssel elkezdődött a nemzet határok fölötti újraegyesítése.

Ezen a valóságos Magyarországon megújul az épített örökség, a turisztikai szolgáltatóhálózat, az egészségügyi infrastruktúra és az ágazat bérrendszere, hasonlóan a rendvédelmi dolgozók és a pedagógusok bérfejlesztéséhez. Ennek a Magyarországnak végre van saját hangja, külpolitikája, érdekérvényesítése.

Ez a derűs, gyarapodó, erősödő, magabízó haza a valódi, igazi Magyarország. És ezt fenyegette-fenyegeti annak az ellenzéki népfrontnak az irracionális Orbán-gyűlölete, amelynek építő gondolatok helyett csak összeszorított fogú tagadásra futotta.

Ezt bizonyította be Valóság nagybácsi.