Kényes ügyet kezdünk most, nem parolázunk a politikai korrektséggel, és előre szólok, illetlen dolgokról is szó lesz.

Aki tehát a cicájára és a kutyusára vetíti ki érzelmi életét, azonnal hagyja abba az olvasást. Itt ugyanis emberi érintkezésről lesz szó. Úgyszintén klikkeljen el innen, aki a kelleténél jobban utálja az ellenkező nemű férfiakat/nőket, akinek alá- és fölérendeltség szokott eszébe jutni, ha meglát egy másik embert, akinek nem olyanja van, mint őnekije.

Nézzék ezt a képet, és csodálkozzanak.

Éjszaka van már, elillantak a Márky-Zay Baráti Kör tagdíjfizetői, a fiatalabbja vagy az Oktogonon füvezik, vagy már a budai családi otthonban szunyókál, ahova biztonságos taxi repítette haza hatezerért, apuci és anyuci nagy örömére.

De ez a kettő itt maradt nekünk. Úgymond vagánykodnak egy sort. Hogy tudniillik ők nem szexelnek fideszessel.

Ebben a képben benne van ennek a nyögvenyelős szombati izének minden nyomora. Minden magánéleti nyűgje, minden szerencsétlensége.

Olyan jó volna tudni néhány apróságot erről a két kisasszonyról. Például a baloldaliról: ha nem éppen Mars szelettel tömi magát, szokott-e szexelni? Vagy ott a sápkóros jobboldali: annak vajon jut elég?

Meg azt is jó volna elmondani nekik, hogy nem, lányok, a normális fideszes nem. Veletek biztosan nem. Hiszen nem azért győztünk kétharmaddal, hogy az elkeseredésnek szenteljük magunkat. Mert tudjátok… igen, nálatok jobbakat, százszor, ezerszer. Ha nem is mindannyian, de úgy általában, igen. És csak azért nem mind, mert hárommillióan vagyunk, és elég nagy tömegmozgás lenne körülöttetek, ha mégis szexelnetek kéne fideszesekkel. Hanem egyszerűen azért, mert bár elmentetek a szombati tüntikére, automatikusan egyikőtök sem változik Monica Belluccivá a Maléna-korszakból. Sőt. Még a Maléna-korszak utáni lassú hervadás is kimaradt nektek. Aki ilyen táblával jópofizik, annak nagyjából és egészében minden kimarad.

Kívánok nektek sok-sok érzelmet, mi több, felhőtlen orgazmust a Fideszen kívüli világ nagyágyúival. Pergessétek végig a kínálatot a kígyóvállú pártvezetőtől egészen a mellettetek masírozó kisfiúkig. Vegyétek észre, egy részüknél eleve – hmmm – nincs és nem is lehet esélyetek, a másik részének meg van annyi esze, hogy fideszessel is szexel, ha az illető megnyeri a tetszését.

A felnőttek nem pártalapon szokták, világos, csajok? Most pedig mars aludni onnan a képről, éjszaka van, és a végén még bajba kerültök, mert jön a hajnal, velük pedig a sok munkába igyekvő fideszes.

Mert valakinek építeni is kell ezt az országot. Helyettetek is, kislányok.