Fotó: képernyőkép
Hirdetés

Rendszerváltó és fizetőképes zsoldosokat toboroz az egyébként közelgő kérészrajzás/tiszavirágzás ellenére a Tisza Párt alelnöke. Nem kevesebb, mint 50 ezer finanszírozó katonára számít, akik még havi apanázst is hajlandóak fizetni csak azért, hogy harcolhatnak a Zorbán meg a rendszer ellen.

Az Ide veled, régi kardunk! forgatása helyett azonban most elegendő előfizetni és letölteni a személyre szabott Rendszerváltó Kártyát, amelynek hirdetéséről az alelnök úr személyesen néz le ránk, és amelynek ára alapesetben 3 ezer, kiemelt csomagban 5 ezer, prémium pakként pedig 10 ezer magyar forint, de aki képes ennél is többet áldozni arra, hogy Magyar-zsoldos lehessen, annál a határ a csillagos ég. A tranzakciót követően a zsoldosoknak már nem is marad semmiféle bajvívó feladatuk, mint leheveredni a harcmezőre, közösen történelmet írni, közben pedig a támogatásukkal, valamint annak „átlátható elszámolásával” leváltani a jelenlegi kormányt.

Mindenki a támogatásának kezdetétől számított 5 havonta léphet egy újabb szintre (lásd még pl. Szcientológia Egyház vagy piramisjáték… – a szerző), így folyamatosan jutva különböző újdonságokhoz és jogosultságokhoz. Minél hosszabb ideig támogatod a mozgalmat, annál több mindenre számíthatsz” – írja a toborzó bizottság elnöke, leendő zsoldosvezér.

Szerintem számíthat, aki tejel, például tiszás bögrére, hűtőmágnesre, gyerekek kifestőre, fiatalok színes pólóra, idősebbek fehér használt dorkóra, esetleg besárgult, egykor fehér nejloningre, no meg néhány szaftos mozgalmi, árvízvédelmi, illetve családi magánéleti információra, történetre. Csupa extra.

Korábban írtuk

Amikor idáig jutottam a toborzó hirdetés böngészésében, nem is tudom, miért, de a dörzsölt pilótajátékos anyósjelölt, a kóter bugyrait is megjárt Mária asszony jutott eszembe meg az ő országra szóló példamutatása, ami úgy tűnik, leendő vejére is átragadt. Mert mi is az a piramisjáték? Olyan üzleti modell, melynek lényege, hogy a rendszerhez újonnan csatlakozók belépési díját a mozgalomba, pártba, stb. az oda már korábban belépő tagok kapják meg. A szakszerű meghatározást követően kívánkozik ide, hogy jelenleg az önjelölt zsoldosvezér nyilatkozata szerint a Tisza Pártnak írd és mond összesen 19 tagja van. Ha sikerül összetrombitálni önfinanszírozó hadtestét, akkor hűséges katonái havonta minimum 130-150 milliós bevételt hozhatnak a Tisza Párt konyhájára. Tegyük hozzá, haszontalan holmicskákért és információs csomagokért cserébe.

De ez a bankókkal és nem érvekkel küzdő hadműveleti forma kitűnő lehetőséget kínálhat arra is, hogy általa és benne ellenőrizhetetlen, például külföldről guruló dollárokat és más, titkolni akart támogatásokat is el lehessen rejteni, fehérnek feltüntetni (lásd: nejloning).

Persze mondhatják erre azt a verbuválók, hogy ez nem szcientológia és nem pilótajáték, hanem MLM, azaz multi-level marketing. Csakhogy ezzel meg az a baj a hozzáértők szerint, hogy valójában leplezett piramisjáték, amelyben a termék (az önfinanszírozott harc) csak ürügy, a valódi jövedelem a tagok (Magyar-zsoldosok) beszervezéséből és más kapcsolódó jövedelmekből jön, nem pedig a termékforgalmazásból, a Zorbán leváltásából.

Dicső királyaink folyamatosan, ma is ott állnak félkörben és figyelnek a Hősök terén, közöttük Szent László, aki 18 évi uralkodása ideje alatt három törvénykönyvet alkotott, amelyek egyrészt a keresztény vallás megszilárdítását, másrészt a tulajdon védelmét tűzték ki célul. A lopást irgalmatlan szigorral büntette: a tolvajra akár akasztás, de a kicsikre, például a lesből támadó tyúktolvajokra is fél szemük elvesztése várt. Hm…

Talpra Magyarok! Használjátok agyatok!