Bayer Zsolt

Sajtóklub: Idegen érdekeket szolgálnak az ellenzék politikusai

Sajtóklub: Idegen érdekeket szolgálnak az ellenzék politikusai

A Hír TV Sajtóklub című műsorának hétfői adásában Bencsik András, Gajdics Ottó, Néző László és Bayer Zsolt mondták el véleményüket Kövér László szavaival kapcsolatban; az Országgyűlés elnöke egy hangfelvételen arról beszélt, hogy az ellenzék jelenti a legnagyobb nemzetbiztonsági veszélyt. Bencsik András szerint Kövér László beszédét rosszhiszeműen használta fel az ellenzék, a baloldali sajtó csúsztatva tálalta a házelnök szavait. A műsor második felében idézték Márki-Zay Péter egy korábbi nyilatkozatát; a baloldali ellenzék miniszterelnök-jelöltje azt mondta, akik támogatják a rezsicsökkentést, azok „sötétben tartott, trágyával etetett gombák.”
Sajtóklub: Lesz-e következménye a Városháza-ügynek?

Sajtóklub: Lesz-e következménye a Városháza-ügynek?

A Hír TV Sajtóklub című műsorának hétfői adásában Bencsik András, Gajdics Ottó, Néző László és Bayer Zsolt mondták el véleményüket a Városháza ügyével kapcsolatban; Anonymus közlése szerint ugyan tagadta Bajnai Gordon, de mégis érintett a Városháza eladása kapcsán. Bencsik András azt mondta, aki hazudik, annak jó memóriával kell rendelkeznie, Bajnai Gordon valószínűleg nem akart emlékezni arra, hogy ő ebben a bizniszben vastagon benne volt már egyszer. A műsor második felében a Brüsszelben és Rotterdamban kialakult, járvány okozta korlátozások elleni tömegtüntetésekkel folytatódott a beszélgetés.
Sajtóklub: Orbán Viktor a legmesszebbre látó politikus egész Európában

Sajtóklub: Orbán Viktor a legmesszebbre látó politikus egész Európában

A Hír TV Sajtóklub című műsorának hétfői adásában Bencsik András, Gajdics Ottó, Néző László és Bayer Zsolt mondták el véleményüket a Fidesz 29., vasárnap megtartott tisztújító kongresszusával kapcsolatban. Orbán Viktor vasárnapi beszédében aláhúzta: egy csődbe juttatott országot vettek át a szocialistáktól, talpra állították és megindították felfelé. „Ez a mi erkölcsi fedezetünk, és ezért kérhetjük egyenes derékkal és jó eséllyel újra a magyar választók bizalmát” – mutatott rá a kormányfő. Bencsik András szerint a miniszterelnök előadása egy korszakot lezáró, illetve egy koraszakot megnyitó beszéd volt. „Fel kell zárkóznunk a jóléti államok közé, Magyarországnak fel kell emelkednie a legfejlettebb országok közé. Ezt eddig felelős politikus még nem merte kimondani Magyarországon” – fogalmazott Bencsik András, majd hozzátette: ez olyan vállalás, amiért érdemes küzdeni.
Sajtóklub: A Városháza-ügyben megjelent a puska, ami egyszer el fog sülni

Sajtóklub: A Városháza-ügyben megjelent a puska, ami egyszer el fog sülni

A Hír TV Sajtóklub című műsorának hétfői adásában Bencsik András, Gajdics Ottó, Néző László és Bayer Zsolt mondták el véleményüket a fővárosi Városháza tervezett eladásával kapcsolatban. Ismét jelentkezett Anonymus, most újabb leleplező részletekkel a Városháza tervbe vett eladása körül. A felvételen ugyanolyan álarcos alak beszél, mint aki a Cseh Katalin körüli botrányhoz is megannyi információt osztott meg a közvéleménnyel. „Egy bennfentes üzletelés zajlik, fixen tudjuk, hiszen az Index világosan lehozta a szerződést, amelyben egy cég azt a megbízást adja a másiknak, hogy a Városházát passzoljuk el” – közölte Bencsik András.
Sajtóklub: Az ellenzék igyekezett elhazudni a Békemenet nagyságát

Sajtóklub: Az ellenzék igyekezett elhazudni a Békemenet nagyságát

A Hír TV Sajtóklub című műsorának hétfői adásában Bencsik András, Gajdics Ottó, Néző László és Bayer Zsolt mondták el véleményüket a szombati Békemenettel, valamint Orbán Viktor ünnepi beszédével kapcsolatban. A műsorban elhangzott: míg a Civil Összefogás Fórum (CÖF) – Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖKA) szervezte Békemeneten 300-350 ezren vettek részt, addig az összellenzéki gyűlésre 2-3 ezren látogattak ki. „Gyurcsány Ferencnek, aki bemocskolta 1956 emlékét, nem lett volna szabad kimennie ezen a napon az utcára. Az ellenzék nem tudott megküzdeni ezzel a rettenettel, ezért voltak olyan kevesen az összellenzéki gyűlésen. Ezzel az emberrel nem lehet azonosulni” – vélekedett Bencsik András.

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Az oldalon bármely hivatkozásra kattintva Ön elfogadja az adatvédelmi szabályzatot.