Hirdetés
Hirdetés

gasztronómia

Reneszánsz a konyhában

Reneszánsz a konyhában

Egy-egy sztárséfnek komoly rajongótábora van, és a valóban jót kínáló éttermek ma már stabil vendégkörre számíthatnak.
Vadat az asztalra!

Vadat az asztalra!

Indokolatlanul kevés vadhúst fogyasztunk, pedig számos előnye lenne. Hogyan lehetne e tradicionális táplálékot visszahozni a köztudatba?
Szakajtónyi élet

Szakajtónyi élet

Mindennapi eledelünk az idők kezdete óta, benne foglaltatik a Miatyánkban és Krisztus testét jelképezi.
Kocsonyapiknik

Kocsonyapiknik

A kocsonyafőző versenyre benevezett különlegesség a Forraltbor- és kocsonyapikniken Vácrátóton.
Íme az év bejglijei!

Íme az év bejglijei!

A dunaharaszti Karl Cukrászdáé lett az év diós bejglije és szintén ez a cukrászda nyerte az ínyenc kategóriát Bíboros nevű bejglijével.