2025.11.18. Elindult az idei #vadateszem kampány Elindult a vadhúst népszerűsítő és forgalomélénkítő kampány.
2025.11.10. Miért olyan „húsosak” a gombák? A tudósok elárulták a titkot, amit eddig senki sem értett.
2025.11.09. Kisült a pizza, jöhet a kvóta Három hónap múlva kezdődik a téli olimpia. Úgy tűnik, sportolóink kisütöttek valamit, nem csak a kemence mellett, hanem a jégpályán is.
2025.11.05. Uniós oltalom alá került az etyeki pezsgő A pezsgő komoly érlelési potenciállal rendelkezik.
2025.10.16. Kaszás Géza újra a konyhában – Elindult az Újszínház új online műsora Az Újszínház YouTube-csatornáján debütál egy új, különleges hangulatú videósorozat, „Ízek. Imák. Szerepek.” címmel.
2025.10.14. Élő hangyák a joghurtban – veszélyes is lehet a legújabb gasztroőrület?! Dán kutatók újraalkották az ősi bolgár „rémjoghurtot” Michelin-séfek segítségével.
2025.09.27. Kiderült, melyik a legeredményesebb magyar borászat Közép- és Kelet-Európa legjobb borait 1063 nevezett tétel közül választották ki.
2025.09.19. Rangos nemzetközi díjban részesült a Sissi fagyizó! A gödöllői Sissi Fagyizó és fagylaltmestere, Koncz Andrea egyedüli magyar résztvevőként kapott meghívást az olasz fagylaltkészítés egyik legnívósabb nemzetközi versenyére, az olaszországi Scirubetta Kézműves Fagylalt Fesztiválra.
2025.09.11. Pénteken kezdődik a 27. Szolnoki Gulyásfesztivál Ez az igazi ünnepe a magyar gasztronómiának.