Sajtóklub

Sajtóklub: Alkotmányos eszközökkel „vágták pofán” a baloldalt 2010-ben

Sajtóklub: Alkotmányos eszközökkel „vágták pofán” a baloldalt 2010-ben

A Hír TV Sajtóklub című műsorának hétfői adásában Bencsik András, Gajdics Ottó, Néző László és Bayer Zsolt mondták el véleményüket Márki-Zay Péter ellenzéki előválasztási győzelmével kapcsolatban. „Néhány hét alatt ki fog égni ennek az üstökösnek a fénye, Márki-Zay Péter annyira súlytalan és komolytalan, pillanatok alatt ki fog derülni, hogy a világon nincs mögötte semmi” – fogalmazott Bencsik András. A Demokrata főszerkesztője a korábbi Gyurcsány-kormánnyal kapcsolatban azt is mondta: a magyar társadalom végül 2010-ben alkotmányos eszközökkel „vágta pofán” a baloldalt a kétharmados győzelemmel.
Sajtóklub: Karácsonyt a saját párttársai ennék meg reggelire

Sajtóklub: Karácsonyt a saját párttársai ennék meg reggelire

A Hír TV Sajtóklub című műsorának hétfői adásában Bencsik András, Bencsik Gábor, Néző László és Gajdics Ottó mondták el véleményüket az ellenzéki előválasztással, illetve Karácsony Gergely visszalépésével kapcsolatban. Bencsik András szerint Karácsony Gergely egy reklámarc, aki rejtélyes módon kiszállt az előválasztásból. „Akik ezt a forgatókönyvet írják, valamit most kieszeltek” – vélekedett. A műsor második felében Sebastian Kurz osztrák kancellár lemondásával, valamint a Csehországi választási eredménnyel folytatódott a beszélgetés.
Sajtóklub: Súlytalan az előválasztás, Karácsony Gergely nem lesz kormányfő

Sajtóklub: Súlytalan az előválasztás, Karácsony Gergely nem lesz kormányfő

A Hír TV Sajtóklub című műsorának hétfői adásában Bencsik András, Gajdics Ottó, Néző László és Bayer Zsolt mondták el véleményüket az ellenzéki előválasztás első fordulójának eredményével kapcsolatban. „Őrület ez az átverés, és olyan meggyőző erővel csinálják, mintha bármi jelentősége volna annak, amiket mondanak. Amennyiben az egyesült baloldal megnyeri a választást, a parlament képviselői választják a miniszterelnököt. Aki biztos, hogy nem lesz miniszterelnök, az Karácsony Gergely” – vélekedett Bencsik András. A műsor második felében a németországi kormányalakítással folytatódott a beszélgetés.
Sajtóklub: Gyurcsánynál elszakadt a cérna

Sajtóklub: Gyurcsánynál elszakadt a cérna

A Hír TV Sajtóklub című műsorának hétfői adásában Bencsik András, Bencsik Gábor, Néző László és Gajdics Ottó mondták el véleményüket azzal kapcsolatban, hogy Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke egy fórumon durván megfenyegetett egy választópolgárt. „Gyurcsány Ferenc nem úgy viselkedett, mint egy politikus. Egy politikustól joggal várják el az emberek, hogy viselje el mind a pozitív, mind a negatív kritikákat, mert ez a dolga” – szögezte le Bencsik András. Ezt követően a németországi választási eredményekkel, a műsor második felében pedig az Európa jövőjéről szóló konferenciasorozattal folytatódott a beszélgetés.
Sajtóklub: Nehéz lehet az ellenzéknek, amikor a tényekkel kell hadat vívnia

Sajtóklub: Nehéz lehet az ellenzéknek, amikor a tényekkel kell hadat vívnia

A Hír TV Sajtóklub című műsorának hétfői adásában Bencsik András, Gajdics Ottó, Néző László és Bayer Zsolt mondták el véleményüket azzal kapcsolatban, hogy hétfőn megkezdte őszi ülésszakát a parlament. „Nehéz lehet az ellenzéknek, amikor a tényekkel kell hadat vívni, ez a rögeszmés átkozódás, ahogy néhány elmebeteg produkálta magát” – jelentette ki Bencsik András. A műsor második felében Orbán Viktor Az elüldözött egyetem Budapesten (Szamizdat 13.) című írásával folytatódott a beszélgetés.
Sajtóklub: Gyurcsány vissza akarja kapni, amit 2009-ben elvettek tőle

Sajtóklub: Gyurcsány vissza akarja kapni, amit 2009-ben elvettek tőle

A Hír TV Sajtóklub című műsorának hétfői adásában Bencsik András, Bencsik Gábor, Gajdics Ottó és Néző László a „Stop Gyurcsány! Stop Karácsony!” aláírásgyűjtés kapcsán felidézte a bukott miniszterelnök politikai pályafutását és mostani „rendszerváltó” terveit. A Demokrata főszerkesztője szerint Gyurcsány vissza akarja kapni, amit 2009-ben elvettek tőle. Bencsik Gábor pedig azt hangsúlyozta, hogy „Gyurcsányban nincs fék”, utalva a DK elnökének amoralitására. A műsor második felében többek közt Karácsony Gergely újabb megosztó intézkedései kerültek szóba.
Sajtóklub: ha ez a csürhe győz, mindenkitől elvesznek mindent

Sajtóklub: ha ez a csürhe győz, mindenkitől elvesznek mindent

A Hír TV Sajtóklub című műsorának hétfői adásában Bencsik András, Bencsik Gábor, Gajdics Ottó és Néző László a lenyűgöző Szent István-napi ünnepségre adott ellenzéki reakciókat elemezték, majd az előválasztásról mondtak véleményt. A Demokrata főszerkesztője szerint ha az ellenzéki „csürhe” győz, nem fognak lacafacázni, mindenkitől el fognak venni mindent. A műsor második felében többek közt az afganisztáni helyzet és a negyedik hullám került szóba.
Sajtóklub: Amerika és a művelt nyugat újfent hülyét csinált magából

Sajtóklub: Amerika és a művelt nyugat újfent hülyét csinált magából

A Hír TV Sajtóklub című műsorának hétfői adásának első felében Bencsik András, Bencsik Gábor, Ómolnár Miklós és Néző László az Afganisztánban kialakult helyzetről, a műsor második felében pedig a magyarországi baloldali ellenzéki összefogásról mondtak véleményt.

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Az oldalon bármely hivatkozásra kattintva Ön elfogadja az adatvédelmi szabályzatot.