Sajtóklub

Sajtóklub: Bűnös nép lettünk a Nyugat szemében

Sajtóklub: Bűnös nép lettünk a Nyugat szemében

A Hír TV e heti Sajtóklubjában Gajdics Ottó, Bencsik András, Bencsik Gábor és Néző László többek között arra is igyekezett választ találni, hogy a hétvégén pontosan miért törtek ki zavargások Franciaországban. De a sajtószabadság kérdéseit is feszegették Demeter Szilárd publicisztikája kapcsán.
Jó és gonosz harca

Jó és gonosz harca

A Sajtóklub november 16-i adásának vendégei: Bencsik András, a Magyar Demokrata főszerkesztője, Gajdics Ottó, a Karc FM és a Szabad Föld főszerkesztője és Néző László, a Mediaworks központi szerkesztőségének főszerkesztője.
Varju László már nem is tudja, hogy hazudik

Varju László már nem is tudja, hogy hazudik

„Pokoli diktatúrában” élünk – legalábbis a DK-s Varju László szerint, hiszen állítja, 2006-ban a Gyurcsány-kormány idején, a demokráciában szabadon lehetett tüntetni és sztrájkolni, de ma már nem. Egyebek között ezt a témát, valamint az október 23-i demonstrációkon történteket járta körül a Sajtóklubban Bencsik András, Gajdics Ottó és Néző László Bayer Zsolt műsorvezetése mentén.
„Az iszlám ötszáz év múlva fog megszelídülni”

„Az iszlám ötszáz év múlva fog megszelídülni”

Nyugat-Európát terheli a felelősség abban, hogy ellenőrizetlenül, tömegesen beengedték a még nem konszolidálódott iszlám követőit – hangzott el a Sajtóklubban a franciaországi tanár lefejezése kapcsán.
A padló fel lett mosva, csak Jakab volt a rongy a felmosófán

A padló fel lett mosva, csak Jakab volt a rongy a felmosófán

Nem biztos, hogy az ellenzéknek valóban jó az összefogás, sőt az ellenzéki összefogás megbukott, hiszen kiderült, a „moslékkoalíció” vasárnap nem hozta el a beígért égszakadást, földindulást. De valójában a hazai ellenzéki pártoknak van-e más lehetőségük, mint az összefogás? Külön-külön hol lennének?
Micsoda egy ellenzéki összefogósdi ez?

Micsoda egy ellenzéki összefogósdi ez?

Kilencvenhét százalékos győzelemmel tarolt a Fidesz Karcagon. „Én is nagyon boldog vagyok. Időnként megjelentem ott a Birkafőző Fesztiválon, mert tudni kell, hogy a bikapörköltet Karcagon főzik szerintem a világon a legjobban. (…) Karcag egy olyan város, ahol az ellenzéki politikusnak igazából az utcára sem érdemes kimennie. (…) Nagyon megnyugtató, hogy van Magyarországnak egy része, nem is kicsi, és Istennek hála nem csak Karcag, ahol az emberek nagyon-nagyon normálisak” – mondta Bencsik András, a Magyar Demokrata főszerkesztője.
Minden pillanatban készülnünk kell 2022-re

Minden pillanatban készülnünk kell 2022-re

Többek közt Orbán Viktor hétfői írásáról, az olaszországi választások sorsdöntő szerepéről és az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltjéről is szó esett a Sajtóklub szeptember 21-ei adásában. Bencsik András, a Demokrata főszerkesztője a miniszterelnök írása alapján azt mondta, nagy csata lesz, mostantól minden pillanatban készülnünk kell 2022-re!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Az oldalon bármely hivatkozásra kattintva Ön elfogadja az adatvédelmi szabályzatot.