Kiemelték, hogy a Stock&Go Kft. tulajdonosa ki tudta vásárolni az eddig társtulajdonos tőkealapot, 440 millió forintot fizetett az alapkezelő 210 millió forint nagyságrendű tőkebefektetéssel szerzett üzletrészéért.

Hirdetés

A magyar tőkéből, magyarországi mérnök és szoftverfejlesztő csapat által fejlesztett, teljesen automatizált, bérelhető és bárhol elhelyezhető raktárautomaták segítik a munkaerőhiánnyal küzdő termelőüzemeket és szolgáltatókat az olyan monoton feladatok megbízható elvégzésében, mint például anyagok, munkaeszközök raktári nyilvántartása, kiadása, visszavétele – írták.

A közlemény szerint számos magyarországi vállalatnál üzemel már az intelligens 4.0 elveit követő megoldás, amelyet egyre több nagyvállalat használ a lengyel, cseh és román piacon is. A sikeres magyar vállalkozás jövőbeni tervei között további terjeszkedés, illetve újabb külföldi piacok megnyitása is szerepel.

A nyilvánosan elérhető cégadatok szerint a Stock&Go Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. nettó árbevétele tavaly 285,8 millió forint volt, egy évvel korábban pedig 214,3 millió forintot tett ki. A társaság 2022-ben 8,3 millió forint nyereséggel zárt, 2021-ben 11,5 millió forint volt az adózott eredménye.

Korábban írtuk