Üzleti delegációt indít Kampalába, Uganda fővárosába – az ugandai kormány meghívására és a gazdasági lehetőségek feltérképezésére – a Magyar Kereskedelmi és Kulturális Központ (HTCC) 2015. november 12-17. között.
Magyarország külgazdasági érdekeinek képviselete és érvényesítése érdekében, illetve a déli nyitás szellemében Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter vezeti a küldöttséget.
 
Az út kiemelt célja, hogy a magyar kormány segítségével a hazai vállalkozások – különösen a kis- és középvállalkozások – előtt a térségben olyan lehetőségek nyílhassanak meg, amelyekhez elengedhetetlen a kormányzati háttértámogatás és együttműködés.
 
Magyar Kereskedelmi és Kulturális Központ (HTCC) üzleti delegációjához még bárki csatlakozhat, aki a térségben rejlő gazdasági lehetőségeket akarja jobban megismerni, kiaknázni.

A delegáció különgéppel utazik, ennek díja 3.200 euro/fő (áfa nélkül), amely tartalmazza a programokat, szállást, repülőjegyet.
 
Aki az üzleti delegáció tagja kíván lenni, előzetes részvételi szándékát az online jelentkezési lap kitöltésével jelezheti legkésőbb 2015. november 6-án 14:00 óráig.

A férőhelyek száma korlátozott, így azokat a jelentkezések és a befizetések sorrendjében töltik fel.
 
Akinek bármilyen kérdése merülne az utazással kapcsolatban, Menyhárt Erikától az me@htcc.org.hu vagy Orzói Zsuzsától az ozs@htcc.org.hu email címen kaphat bővebb felvilágosítást, vagy munkaidőben a (+36 1) 288 0080-as számon érdeklődhet.

demokrata.hu