Hirdetés

A Youtube-on milliószámra találni olyan videókat, amelyekben egy-egy híres slágert egy teljesen más stílusban adnak elő, az idén húszéves Our Last Night azonban az élvonalban jár mindebben. Amikor például Ed Sheeran Shape Of You című számát átírták keményebb hangszerelésre, a videó az említett platformon egy hét alatt elérte az ötmilliós megtekintést, így nem véletlen, hogy azóta sem állnak le a feldolgozásokkal. Mások mellett Adele, Katy Perry, Taylor Swift, Kendrick Lamar, de még Disney-betétdalokat is prezentáltak a pop-punk vagy a metalcore műfajában, idén pedig egy komplett turnét is levezényeltek Amerikában, amelynek során csak a feldolgozásaikat játszották.

Budapesten azonban az utóbbiak mellett a nem kevésbé erős saját számaik is előkerülnek majd, és koránt sem kell félnünk attól, hogy ugyanazt a koncertet adják majd elő, mint 2015-ben, amikor utoljára nálunk jártuk, ugyanis a banda irgalmatlan munkatempóját tökéletesen illusztrálja, hogy azóta nem kevesebb, mint nyolc albumot adtak ki.

Ráadásul különleges társaságban érkeznek, hiszen közvetlenül előttük a svéd Normandie lép fel, a feltörekvő rockzenekar idén pedig már önállóan is csaknem megtöltötte a Dürer Kertet, az estet pedig a fiatal német banda, a Lifespark nyitja.

Korábban írtuk