A patinás rendezvényen nem kisebb művészek lépnek föl, mint a Debreceni Színház volt igazgatója, Csutka István Magyar Köztársaság Arany Érdemkeresztjével kitüntetett színművész (swing, step), Kiss B. Atilla Liszt-díjas magánénekes, a Bánk bán című operafilm címszereplője, Végh Péter színművész (versek), a Magyar Táncművészeti Főiskola és a Szent István Zenei Szakközépiskola növendékei (Erkel: Palotás), versenytáncosok standard táncbemutatója.

Konferálnak, Szalay Kriszta színművész és Bayer Zsolt újságíró.

A résztvevőket borbemutató, svédasztalos vacsora, koktélbár, A Madarak házibuli zenekar és még sok érdekesség várja!

A báli tombolán nem kisebb nyeremények kerülnek kisorsolásra, mint egy éves Magyar Hírlap előfizetés, wellness hétvége a Kehida Thermál Hotelben 2 személy részére, elektromos robogó, hőlégballon utazás, újabb bálbelépők és még sok értékes ajándék.

A bál 5.800 forintos belépője megvásárolható a belvárosban (Polgári Szalon, V. Cukor u. 5. H-P: 10-18; Budapesti Kamaraszínház Jegyirodája, V. Asbóth u. 24. H-P: 14-19.30, SZ-V: 18.00-19.30), illetve Budán (Éghajlat Könyves Kávézó, XI. Karinthy Frigyes út 9. H-P: 10-18).

Idén a kárpátaljai Rahó település szórványmagyar diákjainak magyar anyanyelvű oktatását támogatják.

2007-ben nyolc csángó gyermek egy éven keresztül tanulhatott magyar nyelven írni-olvasni a Petrás Mária neve által fémjelzett Keresztszülő Program keretében, míg tavaly a felvidéki Kiskövesd magyar tanítási nyelvű óvodáját mentette meg a bál adakozó közönsége a bezárástól.

Részletes információk:

www.keresztenybal.fw.hu

20/992 08 54