A négy nap alatt többek között fellép a Halott Pénz, a Punnany Massif, Rúzsa Magdi, a Follow The Flow, a Péterfy Bori & Love Band és az Ivan & The Parazol – olvasható a szervezők MTI-hez eljuttatott közleményében.

Hirdetés

Mint írják, a Dunakanyar egyik legszebb részén, Nagymaroson a Duna-parton, a Börzsöny és a Szent Mihály-hegy lábánál rendezik meg a fesztivált. Amennyiben a járványügyi szabályok júniusban ezt mégsem teszik lehetővé, az időpont az augusztus 4. és 8. közötti időszakra módosul.

A zenei programban szerepel még a Blahalouisiana, a Random Trip, az Erik Sumo Band, a Lóci játszik, a Supernem, a Carson Coma és az Európa Kiadó. Koncertet ad a Russkaja, rajtuk kívül Lengyelországból, Csehországból és Szlovákiából is érkeznek zenekarok.

A zene mellett az idén is sokszínű színházi program várja az érdeklődőket. A színházi sátorban már napokkal korábban elkezdődik a visegrádi négyek országából érkező alkotók színházi workshopja.

Korábban írtuk

A fesztivál nyitóelőadása június 23-án Olt Tamás Rejtő-estje, a Szájon lőtt tigris lesz. A további napokon a színpadon a visegrádi négyek országainak társulatai váltják majd egymást. Emellett utcaszínház, közösségi programok, sportolási lehetőségek és gasztroudvar is várja az érdeklődőket Nagymaroson.

A szervezők célja, hogy a kulturális programok mellett a tájegység természeti értékeire is felhívják a fesztiválozók figyelmét. A helyszínről kilátás nyílik a visegrádi várra és a Pilis vonulataira, aki pedig a vízről is megismerné ezt a vidéket, a sportprogramok erre is lehetőséget adnak.

A közleményben Kis Domonkos Márkot, a fesztivál főszervezőjét idézik, aki kiemelte: most, hogy elkezdődött a fokozatos nyitás, bizakodó, s hiszi, hogy közös élményeket szerezhet a közönség a fesztiválon.