A 4. emeleten egykoron az áruház dolgozóinak gyermekei töltötték óvodás éveiket. Mára a klimatizált, vörös fényekben úszó bár, lokál, klub – ahogy tetszik – a főváros jelentős zenei, szórakoztató, kulturális színterévé vált. Hazai és külföldi előadók, koncertek, partik, világzene és elektroclash, jazz és drum’n’bass, reggae és négynegyed, kiállítások, színházi előadások mozgatják meg az idelátogató szórakozni vágyó közönséget nap mint nap. A Corvintető megszületése bizarr módon két, korábban egymás konkurenciájának számító csapat, a Sark és a Szóda tulajdonosi fúziójának köszönhető, akik itt, a Blaha Lujza téren egyesítették erőiket és mindazt a tudást-tapasztalatot, melyet az elmúlt évek során felhalmoztak.

A 30 méteres bárpult kínálatában gyakorlatilag minden megtalálható, amire az ember megszomjazhat mulatozás közben. Rövidek – hosszúk, keserűk – édesek, sörök – borok, vagy a koktél részen (közvetlen a dj-pult mellett) a profi mixer fiúk-lányok készek bármilyen italkívánságot teljesíteni. Aki csak beszélgetni szeretne, esetleg zártkörű bulira invitálná a barátait, a kisteremben, azaz a Társalgó Bárban csendesebb körülmények között lazulgathat a bárpultnál vagy a kényelmes fotelek valamelyikében.

Tavasztól őszig a klub fölött elterülő 600 m2-es tetőterasz is megnyílik, itt a hét minden napján hajnali 5-ig élvezhető a különleges hangulat, amelyet a fölöttünk elterülő végtelen kék ég és az alattunk pihenő város látványa teremt. Egy jó kis napfelkelte mindig méltó befejezése egy flottul átmulatott éjszakának.

Az egy éves születésnapját ünneplő Corvintető Januáruár 15-ére egy hatalmas bulira invitálja vendégeit, azokat, akik már megszokott törzsvendégek és azokat, akik most érkeznek először. A hely összes táncos klubprogramja és krúja képviselteteti magát a „minden szinten szinte minden” jegyében: Rewind vs Irie Maffia vs Deck Attack vs Gimmeshot vs Goulasch Exotica vs Anima SS.

A belépés ingyenes!

A Corvintető januári programja:

Január 9. péntek DECK ATTACK (Infra Gandhi & Cyborg Templar) kisteremben GUMIPOP!

Január 10. szombat DANDELIONSOUND SOUND SYSTEM (D)

Január 13. kedd IRIE MAFFIA SOUNDSYSTEM

Január 14. szerda REWIND (Palotai, Cadik, MC Zeek)

Január 15. csütörtök 1 ÉVES A CORVINTETŐ! REWIND VS IRIE MAFFIA VS DECK ATTACK VS GIMMESHOT VS GOULASCH EXOTICA VS ANIMA SS! belépés ingyenes!

Január 16. péntek DECK ATTACK (Infra Gandhi & Cyborg Templar) kisteremben GUMIPOP!

Január 17. szombat PUNK GOES TO DISCO (ANIMA DJ-SET WITH GUESTS)

Január 20. kedd IRIE MAFFIA SOUNDSYSTEM

Január 21. szerda REWIND (Palotai, Cadik, MC Zeek)

Január 22. csütörtök GOODFELLAZ NIGHT

Január 23. péntek Hippikiller, Supernem, DECK ATTACK (Infra Gandhi & Cyborg Templar) kisteremben GUMIPOP!

Január 24. szombat HAIRY NIGHT: NAGA és BETA

Január 27. kedd IRIE MAFFIA SOUNDSYSTEM

Január 28. szerda REWIND (Palotai, Cadik, MC Zeek)

Január 29. csütörtök

Január 30. péntek DECK ATTACK (Infra Gandhi & Cyborg Templar) kisteremben GUMIPOP!

Január 31. szombat GOODFELLAZ URBAN NIGHT