Jöjjön Zalába is! – Dorozsmai Endre
Paksa Tibor, Lenti
A cikk emailben történő elküldéséhez
kattintson ide,
vagy másolja le és küldje el ezt a linket: https://demokrata.hu/levelezes/jojjon-zalaba-is-dorozsmai-endre-1024152/
Hirdetés
Szeretem, kedvelem, minden héten várom Dorozsmai Endre gasztronómiai írásait. Jó megismerni ismeretlen bisztrókat, éttermeket, ételeket, italokat. Dorozsmai úrnak köszönhetem, hogy családommal, barátaimmal mi is felkerestünk néhány vendéglátóhelyet, mivel kedvet kaptunk ahhoz, amiről írt. Javaslom, látogasson el többször Zalába is, itt is vannak pompás és kiváló éttermek. Elég csak néhány alapanyagot megemlítenem: az erdők királynője, a vargánya, a híres tökmagolaj, a hajdina, az erdők gazdag állatállománya, illetve az abból készült ételek: tűzdelt őzgerinc, vaddisznópörkölt, szarvasbélszín stb.
(E sorok írója meg büszke arra, hogy az ő és felesége receptjei 16 gasztronómiai könyvben jelentek meg.)
Kapcsolódó cikkünk
Hirdetés
Hirdetés
