Hirdetés

Pont az ATV? Ki hitte volna, hogy a pszichopata Pszichó Peti hazugságát pont az ATV fogja a nagy nyilvánosság előtt országosan leleplezni?

Tragikus. Két szőke hölgy kakaskodása okozza az uniószintű gikszert: a Zelenszkij-barát Giorgia és az oroszbarát Marine. Weberék és az euroszocik pedig jól szórakoznak egy Soros kávé mellett a két szoknyás „vezér” kölcsönös hajtépésein!

Kedves Paksa Tibor! A Demokratának volt-van véleményrovata, és volt-van levelezési rovata is. A véleményrovatot „hivatásosak” írják, a levelezésit pedig „műkedvelők”. Az Akadémiának is vannak rendes és levelező tagjai. A 2000-es és a 2010-es években a levelezési rovatnak, reklámok nélkül, két oldalt szenteltek a lap csinálói, amelyeket mára egyre szűkítettek.

Majd ők elrendezik. A teljesség igénye nélkül: az Egyesült Királyságnak indiai miniszterelnöke (Rishi Sunak), Londonnak pakisztáni polgármestere (Sadiq Khan), Rotterdamnak marokkói polgármestere (Ahmed Aboutalab), Németországnak török mezőgazdasági minisztere (Cem Özdemir), Belgiumnak algériai származású külügyminisztere (Hadja Lahbib) van. Az utóbbi nem olyan rég az javasolta, hogy gyorsítsák fel a Magyarország ellen a 7-es cikkely alkalmazását!

Korábban írtuk