Csalás és személyes adattal való visszaélés gyanújával tettek feljelentést azok a fideszes politikusok, akiktől Németh Gábor, az MSZP ifjúsági szervezetének egyik vezetője újságírónak kiadva magát igyekezett adatokat gyűjteni. Ágh Péter az üggyel kapcsolatban elmondta, az MSZP ifjúsági szervezetének budapesti alelnöke, aki a Societas VII. kerületi vezetője is egyben, a Hír Televízió Célpont című műsora, a Class FM Rádió, illetve a Fidesz.hu munkatársának kiadva magát próbált adatokat gyűjteni szombathelyi és győri fideszes politikusokról – olvasható a legnagyobb ellenzéki párt honlapján.

Ágh Péter bízik benne, hogy a rendőrség eljár az ügyben, mert mint fogalmazott, „a következő lépésként talán már rendőrnek fogják kiadni magukat, és így igazoltatnak”.

A Fidesz ugyanakkor felszólítja az MSZP-t, határolódjon el ifjúsági szervezetének említett tagjától, és tegyen lépéseket, hogy kizárják a Societasból – tette hozzá.

Az MSZP minden idők legrosszabb helyzetében van az elmúlt hét év kormányzásának és a folyamatos hazugságoknak köszönhetően – mutatott rá a politikus, aki szerint a szocialisták „annyira mélyen vannak, amire senki, még mi fideszesek sem gondoltunk”.

A Fidelitas elnöke szerint „mindennek a legalja”, hogy szocialista politikusok a fidesz.hu munkatársainak adva ki magukat hívnak fel fideszes önkormányzati képviselőket, és így próbálnak meg adatokat gyűjteni, illetve a telefonhívásokat manipulatív módon összevágni.

A politikus mindezek alapján úgy vélte: „2010 lesz a legmocskosabb és legaljasabb kampány, mert a szocialista párt azzá teszi”.

(hirtv.hu)